Valmentava esimies – onnistumisia palvelevat positiot | BoMentis Coaching House

Valmentava esimies – onnistumisia palvelevat positiot

Uutiset

Perjantaiaamuna 13. kesäkuuta juhlistettiin BoMentiksen valmentajan, Marjo-Riitta Ristikankaan ja Leni Grünbaumin yhteistyön tuloksena syntynyttä kirjaa Valmentava esimies – onnistumista palvelevat positiot. Talentumin kustantama uutuuskirjaa tuli juhlistamaan koko joukko erilaisia vaikuttajia.
Valmentava esimies -kirjan julkaisutilaisuus

Valitut esimiestyön ammattilaiset olivat saaneet kunnian lukea kirjan etukäteen käsikirjoitusvaiheessa. Yksi heistä oli Fujitsun henkilöstöjohtaja Terhi Pietari. Terhi kertoi tulleensa syvästi vaikutetuksi kirjan lukemisesta. Kirjan käytännönläheisyys ja suorapuheisuus puhutti. Hän kertoikin kokeneensa kirjan antaneen hänelle uutta uskoa esimiestyöhön ja sen kehittämiseen sekä todellisia työkaluja esimiehen arkipäivään. Toinen etukäteen kirjan käteensä saanut oli talousjohtaja Juha Kiljunen Administer Oy:stä, joka viihdytti yleisöä jakaessaan omia kokemuksia perinteisen johtamisen ja tulevaisuus-suuntautuneen valmentavan esimiestyön välillä. Uutuuskirjassa Juhaa erityisesti puhutti kirjan helppolukuisuus ja eettisyys.

Marjo-Riitta Ristikangas BoMentiOyKirjailijat haastoivat vieraita pohtimaan omaa rooliaan töissä. Keskustelua käytiin kolmesta roolista käsin: tavoitteen asettaja, yhdessä tekijä tai mahdollistaja. Innostavia näkökulmia tuli esille siitä, miten nuo kolme positiota näkyvät kullakin arjessa vahvuuksina. Huone täyttyikin vilkkaasta porinasta ja keskustelua syntyi jopa niin, että osallistujia oli vaikea pyrkiä hiljentämään ☺
Oli hieno huomata kuinka kirjailijat toivat esiin toistensa erilaisuutta – kunnioittaen ja arvostaen. Tyrmäävien naisten olemuksesta myös huomasi, kuinka onnellisia ja ylpeitä he olivat työnsä tuoreimmasta hedelmästä – eikä suotta, ihan oikeasti hieno saavutus!

Kiitokset kaikille osallistujille ja koko BoMentiksen tiimi toivottaa raikkaalle uutuuskirjalle paljon menestystä!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste