Vesa Ristikangas on Vuoden Coach 2012 | BoMentis Coaching House

Vesa Ristikangas on Vuoden Coach 2012

Uutiset

Suomen Coaching-yhdistys ja International Coach Federation Finland ovat valinneet Vuoden 2012 Coachiksi BoMentis Oy:n valmentajan Vesa Ristikankaan. Valinta julkistettiin Coaching Finland 2012 -tapahtuman yhteydessä Espoossa 24.8.2012. Vuoden Coach -tunnustus myönnetään vuosittain henkilölle, joka on toiminnallaan merkittävästi edistänyt coaching-alan kehittymistä ja tunnettuutta Suomessa. Valinnan perusteluissa korostuivat seuraavat asiat:

”Vesa on merkittävästi edistänyt sekä kansallista että kansainvälistä yhteistyötä sekä coaching-yhdistysten välillä että myös roolissaan ICF Finlandin puheenjohtajana. Vesa on kasvattanut coaching-alan tunnettuutta kirjoittamalla valmentavaan johtajuuteen ja coachingiin liittyviä kirjoja.

Vesa vie myös omassa työssään coachaavaa otetta eteenpäin sekä yksilö- ja tiimitasolla. Ansiokasta on lisäksi Vesan nopeus ja halu rakentaa menestystarinaa myös coaching-alan työllistävänä yrittäjänä.”

Valinnasta vastasivat ICF Finlandin hallituksen varapuheenjohtaja Tiina Hellgrén, Suomen coaching-yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Johanna Koskimies ja Coaching Finland -tapahtumatoimikunnan jäsen Jani Tikkanen.

Coaching Suomessa

Coaching vapauttaa ihmisiä kehittymään ja hyödyntämään laajemmin omaa potentiaaliaan ja mahdollisuuksiaan. Ammattimainen coaching on tullut entistä näkyvämmäksi osaksi suomalaista johtamista niin elinkeinoelämässä kuin julkisella sektorilla. Suomessa toimii kasvava määrä ammatticoacheja mahdollistamassa tätä edistystä.
ICF Finland kuuluu International Coach Federationiin, kansainväliseen yli 18.000 jäsenen ja 100 maassa toimivaan ammattilaisten järjestöön. Suomessa on tällä hetkellä noin 150 jäsentä. ICF:n visiossa Coaching integroituu yhä laajemmin osaksi yhteiskuntaa.

Suomen Coaching-yhdistyksen tehtävänä on coachingin tunnettuuden ja arvostuksen lisääminen, coaching-ammattilaisten ja coachingista kiinnostuneiden yhteen saattaminen sekä coachien ammatillisen osaamisen kehittäminen. Yhdistyksessä on noin 400 jäsentä.

BoMentis Oy, Coaching House Finland on merkittävä suomalainen coaching-alan vaikuttaja. BoMentiksen valmentajat toimivat aktiivisesti suomalaisen coaching-kentän edistämisessä. Vesa Ristikangas on ICF Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja ja Marjo-Riitta Ristikangas Suomen Coaching-yhdistyksen hallituksessa.
BoMentis on erikoistunut valmentavan johtajuuden ja coachingin hyödyntämiseen organisaatioiden tarpeisiin keskittymällä erityisesti ryhmissä olevan potentiaalin valjastamiseen. Valmentavan organisaatio- ja johtajuuskulttuurin rakentajina BoMentis Oy:n valmentajat ovat Suomen huippuja.

BoMentis Oy tulee tarjoamaan tulevana mahdollisuuksien syksynä Suomen ensimmäisen coaching-koulutuksen, jossa hyödynnetään systeemistä näkemystä. Lähiviikkojen aikana tulemme kertomaan uudesta kokonaisuudesta lisää. Mukana on myös kansainvälistä huippuosaamista.
Coaching Finland on Suomen coaching-yhdistyksen vuosittain järjestämä tapahtuma, joka pidettiin nyt viidennen kerran. Tämä Suomen merkittävin coaching-alan tapahtuma kokosi Espoon Meripuistoon lähes 100 ammattilaista kehittymään ja verkostoitumaan. Pääpuhujina tänä vuonna olivat professori Eero Castrén Helsingin yliopiston neurotieteen tutkimuskeskuksesta, joogaopettaja Kylli Kukk sekä Mikael Jungner.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste