Vesa Ristikankaalle ICF:n korkeimman tason sertifiointi | BoMentis Coaching House

Vesa Ristikankaalle ICF:n korkeimman tason sertifiointi

Uutiset

BoMentis Oy – Coaching House Finlandin toiselle perustajajäsenelle, johdon valmentajalle ja pitkän linjan coach-kouluttajalle Vesa Ristikankaalle on myönnetty ICF:n (kansainvälinen coaching-yhdistyksen) MCC eli Master Certified Coach-sertifiointi.

MCC on ICF:n sertifiointijärjestelmän korkein taso, ja sen ehtojen täyttämiseen ja lopulta sertifioinnin myöntämiseen vaaditaan vuosien työ coachingin parissa. MCC-tason coachit ovat erittäin kouluttautuneita ja kokeneita coacheja, sillä sertifioinnin edellytyksenä on yli 200h suoritettua coaching-koulutusta ja 2500h asiakascoachingia. MCC-coacheilla on syväluotaava coachingin ydintaitojen ja eettisten ohjeistuksien ymmärrys ja sovellusosaaminen. MCC-kokelaan tulee myös toimittaa sertifikaattia varten kaksi MCC-tason coaching tallennetta. Tallenteet arvioidaan tiukalla kriteeristöllä, joissa kokelaat osoittavat laaja-alaisesti käytännön coaching-osaamistaan ja MCC-kriteeristön sujuvaa hallintaa.

Tällä hetkellä Suomessa on alle kymmenen Master Certified Coachia, mikä viestii sertifioinnin myöntämisen merkityksestä. Maailmanlaajuisesti ICF:n sertifioinnin omaavista vain n. 4% on MCC-tason coacheja*.

Suuren suuret onnittelut mahtavasta saavutuksesta Vesa!

 

Tutustu ICF:n sertifiointijärjestelmään täältä: ICF-sertifiointijärjestelmä | BoMentis Coaching House ja BoMentiksen coach-koulutustarjontaan täältä: Coaching-koulutus | BoMentis Coaching House

*International Coaching Federation, Jan 2022, Professional Coaches Membership and Credentialing Fact Sheet

 

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste