Systemic Business Coach -koulutus: Mitä valmentajan pitää osata? | BoMentis Coaching House

Systemic Business Coach -koulutus: Mitä valmentajan pitää osata?

Artikkelit

Systemic Business Coach® -koulutus: Mitä valmentajan pitää osata?

Jos olet kiinnostunut valmentamisesta ja haluat kehittää osaamistasi yritysvalmentajana, Systemic Business Coach® -koulutuksemme on juuri sinua varten. Valmennuksessamme tarjoamme sinulle vankan teoriapohjan ja käytännön työkalut, joiden avulla voit menestyksekkäästi valmentaa johtoryhmiä ja esihenkilöitä. Haluamme varmistaa, että pystyt hyödyntämään asiakkaiden käyttämätöntä potentiaalia ja tukemaan heitä yksilöllisten vahvuuksien sekä tiimityön kehittämisessä. Olemme tukenasi matkalla kohti uutta uraa valmentajana.

Koulutuksen keskeiset osa-alueet

Systemic Business Coach® -koulutuksemme koostuu useista osa-alueista, joiden avulla vahvistat osaamistasi valmentajana. Ensimmäinen keskeinen osa-alue on rohkeat toimintatavat. BoMentis haastaa sinut rohkeasti kyseenalaistamaan totuttuja valmennusrutiineja ja löytämään uusia keinoja tukea asiakkaitasi. Valmennuksessamme painotamme myös toiminnallisia ja luovia menetelmiä. Uskomme, että käytännön harjoitusten kautta oppiminen on tehokkainta. Siksi tarjoamme sinulle valmennuksessa runsaasti käytännön harjoituksia ja simulaatioita.

Toinen osa-alue, johon kiinnitämme erityistä huomiota, on tietoperusta ja yhteinen pohtiminen. Yhdistämme valmennuksessa käytännön tekemisen vahvaan teoriapohjaan ja asioiden yhteiseen reflektointiin. Valmentajana sinun on tärkeä ymmärtää taustalla olevat käsitteet ja teoriat, jotta voit tarjota asiakkaillesi parhaan mahdollisen tuen.

Muutoksen luominen rennossa ja dynaamisessa ilmapiirissä

Tärkeässä asemassa valmennuksessamme on myös valmennustilanteen luominen. Uskomme siihen, että parhaimmat muutokset tapahtuvat rennossa ja dynaamisessa ilmapiirissä. Haluamme luoda valmennustilanteen, jossa asiakkaat voivat kokea turvallisuutta ja avoimuutta, jotta he voivat olla avoimia uudelle oppimiselle ja kasvulle. Tavoitteenamme on, että tavoiteltavat muutokset saavat alkunsa ja tapahtuvat juuri valmennustilanteessa.

Systemic Business Coach® -koulutuksemme avulla voit kehittyä valmentajana, oppia uusia menetelmiä ja työkaluja sekä luoda merkityksellisiä muutoksia yritysmaailmassa. Liity joukkoomme ja ota ensimmäiset askeleet kohti menestyksekästä valmentajan uraa. Yhdessä voimme vapauttaa eteenpäin vievää potentiaalia ja luoda pitkäaikaisia positiivisia muutoksia yrityksissä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste