Ihminen on systeeminen kokonaisuus, joka vaikuttaa ja johon vaikutetaan | BoMentis Coaching House

Ihminen on systeeminen kokonaisuus, joka vaikuttaa ja johon vaikutetaan

Koulutus: Systemic Business Coach®

Miksi valitsit juuri Systemic Business Coach® -koulutuksen?

Maarit Parkkola, HR Manager, tutki useita eri koulutusvaihtoehtoja.

Useat koulutukset tuntuivat kovin raskailta ja pitkiltä kokonaisuuksilta suorittaa työn ohessa. Systemic Business Coach® -koulutus oli kompakti ja tiivis kokonaisuus. Lisäksi systeeminen lähestymistapa vastasi eniten omaa tapaani hahmottaa maailmaa ja ihmisten toimintaa.”

Mitä hyötyä koulutuksesta on ollut sinulle?

Systemic Business Coach® vahvisti kokemuksiani vuorovaikutuksen voimasta; toisaalta se tarjosi vanhan vahvistamista, mutta myös yllätyksiä. Läsnäololla ja inhimillisyydellä, hyväksynnällä ja kuuntelemisella voidaan luoda uskomattomia kohtaamisia ja muutoksia, samalla voi yllättää myös itsensä. Pystyn hyödyntämään koulutusta omassa HR-työssäni, kun kohtaan ihmisiä ja esimiehiä erilaisissa tilanteissa. Koulutus antaa myös paljon työkaluja ja uutta näkökulmaa esimiestyöhön.

Mitkä opit ja oivallukset ovat olleet arvokkaimpia oppimismatkallasi?

Mikä saa meidät tekemään asioita ja päätöksiä omassa elämässämme. Mitä tukea ja apua tarvitsemme tällä matkalla? Ihminen on systeeminen kokonaisuus, joka vaikuttaa ja johon vaikutetaan. Opin hiljaisuuden ja kuuntelun voiman – tämä usein häviää kiireisessä työympäristössä. Kysyn enemmän kuin vastaan. Esimiestyössä ja johtamisessa tarvitaan edelleen runsaasti työtä sen eteen, että siirrymme henkilöstön potentiaalin hyödyntämiseen ja vastuuttamiseen. Oppimismatkani jatkuu edelleen!

Mikä koulutuksessa oli parasta?

Avartavat ja innostavat harjoitteet. Ryhmän yhteiset keskustelut olivat loistavia! Itsensä likoon laittaminen ja myös omien ennakkoluulojen bongaaminen. Työkaluja ja tavoitteellisuutta omaan HR-työhön ja valmentamiseen.

Kenelle suosittelisit Systemic Business Coach®-koulutusta?

Kaikille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan vuorovaikutteisesta vaikuttamisesta ja muutostyökaluista. Koulutus antaa mahdollisuuden kohdata omia rajoitteita ja ennakkoluuloja. Se antaa taitoja ja näkemystä myös omaan esimiestyöhön ja johtamiseen. Voin suositella koulutusta HR-asiantuntijoille, esimies- ja johtotehtävissä toimiville sekä muille arjen valmentajille ja sparraajille.

Maarit Parkkola, HR Manager

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste