Johtoryhmä kehittäminen paransi koko organisaation toimintaa | BoMentis Coaching House

Johtoryhmä kehittäminen paransi koko organisaation toimintaa

Case LähiTapiola Varainhoito Oy

Valmennus: Johtoryhmävalmennus

LähiTapiolan Varainhoito Oy:n johtoryhmä toteutti kahdeksan kuukauden kehittämisohjelman Bomentis Oy:n valmentajan johdolla. Kehittämisprosessin aikana toteutettiin yhteisiä valmennustilaisuuksia koko johtoryhmälle sekä yhtiön toimitusjohtajalle yksilöllistä coachingtukea.

Toimitusjohtaja Tom Liljeström oli kehittämisprosessin tuotoksiin tyytyväinen. Johtoryhmän työskentelyn tehostumisen lisäksi hän piti erityisen kiinnostavana kehittämisen heijastevaikutuksia koko organisaatioon.

Henkilöstö koki kehittämisen parantaneen koko organisaation toimintaa. Lisäksi johto oli henkilöstön mielestä aktivoitunut ja toiminta koettiin entistä yhdensuuntaisena.

Johtoryhmän sisäinen työskentely kehittyi Liljeströmin mukaan kehittämisprosessin myötä entistä strategisemmiksi ja jäntevimmiksi. Lisäksi hän arvioi, että johtoryhmän sisäinen keskustelu ja pohdinta sekä toisten sparraaminen harppasivat kehittämisprosessin aikana merkittävästi eteenpäin. Liljeström toteaakin yhteenvetona prosessin hyödyllisyydestä:

Investointi kehittämisprosessiin oli selvästi kannattava ja parantaa koko kulttuurimme menestymistekijöitä.

Toimitusjohtaja Tom Liljeström, LähiTapiolan Varainhoito Oy

Kirjanäyte: Johtoryhmästä tähtijoukkue

Johtoryhmän rautainen valmentaja Vesa Ristikangas tarjoaa parannuskeinot ja työkalut uudenlaisen menestyksen rakentamiseen.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste