Monipuolinen kattaus menestyvän tiimin avaintekijöitä ja käytännön vinkkejä | BoMentis Coaching House

Monipuolinen kattaus menestyvän tiimin avaintekijöitä ja käytännön vinkkejä

Kirja-arvostelu: Valmentava tiimin johtaminen

Kirja on erinomainen kokonaisuus. Se sisältää paljon tietoa ja käytännön opastusta.

Yhdessäohjautuvat tiimit ja valmentava ote ovat päivän sana, kun halutaan nostaa johtajuuden, yhteistyön ja osaamisen tasoa organisaatioissa. ”Valmentava tiimin johtaminen” on käsikirja henkilöille, jotka ovat vähänkään kiinnostuneet tiimin toimivuudesta ja merkityksellisyydestä. Se on encyclopediamainen koonti, josta voi helposti löytää vastauksia kymmeniin konkreettisiin kysymyksiin.

Kirja on monipuolinen kattaus menestyvän tiimin avaintekijöitä. Sivuille on jäsennelty selkeästi tutkimustuloksia, kokemuksia, malleja ja käytännön vinkkejä. Erityismaininnan ansaitsevat lukuisat harjoitteet, joiden avulla tiimivalmentajat voivat kehittää toimintaansa.

Valmentava ote johtamisessa on helppo hyväksyä yleisenä periaatteena. Haaste tulee siinä, kun valmentajuus pitäisi viedä arkisen käytännön tasolle. Tärkeintä ei ole, että pyrkii heti toteuttamaan kaikki hyvät opit, vaan olennaisinta on, että aloittaa jostain ja löytää oman kasvupolkunsa ja etenee selkein askelmerkein. Siihen tämä kirja antaa erinomaiset eväät.

Tulevaisuuden organisaatioissa yhdessäohjautuvuus ja valmentajuus eivät ole vaihtoehto muiden mallien joukossa. Ne ovat elinehto.

Kirjaa voi opiskella itsekseen. Vielä parempi on, jos oppimista voi tehdä yhdessä vaikka oman tiimin kanssa.

Tapio Aaltonen, johtamisen kehittäjä

Tutustu Valmentava tiimin johtaminen -kirjaan tästä.

Kirjanäyte: Valmentava tiimin johtaminen

Valmentava tiimien johtamisen taito on tämän päivän organisaation menestystekijä. Valmentava johtamiskulttuuri toteutuu, kun johtamisvastuulliset oivaltavat valmentavaan ajatteluun liittyvän ajattelutavan muutoksen sekä tarpeen jatkuvalle kasvulle ja kehittymiselle. Yksilökeskeisen johtamiskulttuurin tavat eivät enää yksistään riitä, vaan tarvitaan tietotaitoa siitä, miten tiimiä johdetaan.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste