BoMentis Coaching House - vahva kansainvälinen valmennuskumppani | BoMentis Coaching House

BoMentis Coaching House – vahva kansainvälinen valmennuskumppani

Blogit
video

Johtoryhmävalmennukset ja esihenkilövalmennukset ovat tyypillisiä, myös kansainvälisissä organisaatioissa toteuttamiamme palveluita. Johtamisen kysymykset ovat lopulta saman tyyppisiä missä maassa ja kulttuurissa tahansa.

Yleisimpiä johtamiseen liittyviä kysymyksiä, joissa autamme ovat miten kehittyä asiantuntijasta esihenkilöksi tai miten antaa palautetta hyvin? Miten saada ihmiset toimimaan tavoitteiden mukaisesti ja luotua psykologista turvallisuutta tiimeihin?

Pidämme BoMentiksella huolta jatkuvasta kehittymisestämme. Käymme mm. oppimassa ja opettamassa Global Team Coaching Institutessa. Meillä on vahvat kansainväliset muskelit ja kumppanit, joista saa lisää energiaa ja tuoretta tietoa eteenpäin jaettavaksi.

Johdon valmentajamme Virpi Takala haastattelee videolla Peter Peitsaloa siitä, mikä tekee meistä vahvan kansainvälisen kumppanin ja mitä on huomioitava kansainvälisessä yrityksessä toimimisessa.

Tutustu valmennuksiimme

Esite: Johtoryhmästä tähtijoukkue

Johtoryhmästä tähtijoukkue-valmennusesitteestä saat pintaraapaisun siitä, mihin ajattelumme johtoryhmävalmentajina pohjautuu.

Lataa esite

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste