Virpi Takala | BoMentis Coaching House

Virpi Takala

Executive Coach

Tahdon tukea avainrooleissa toimivia sekä vahvistaa tiimejä arjen haasteiden keskellä. On todella innostavaa nähdä tiimin kasvavan ja kehittyvän – innostuksen kipinän leimahtavan ja energisoivan jokaista kohti yhteisiä tavoitteita ja onnistumisia.

Katso esittelyvideo

Kokeneena johtajana ja strategina Virpi ymmärtää liiketoiminnan lainalaisuudet sekä toisaalta yksilöiden ja tiimien merkityksen tavoitteellisen, menestyvän ja merkityksellisyyttä vahvistavan toiminnan kannalta. Virpin työskentelyssä yhdistyvät oivalluttaminen ja innostaminen sekä toisaalta tavoitteellisuus ja eri näkökulmien esilletuominen.

Valmennuksissa Virpi pyrkii aktivoimaan ja oivalluttamaan osallistujia sekä tarjoamaan toimivat ja selkeät eväät arjessa hyödynnettäväksi. Hän pyrkii vahvistamaan tiimeissä keskinäistä luottamusta ja sitoutumista ja sen myötä tavoitteellisuutta ja innostuksen kipinää, mistä hyötyy paitsi jokainen tiimissä myös muu organisaatio ja sidosryhmät.

Virpillä on vankka kokemus asiakaslähtöisestä liiketoimintavastuusta, strategiatyöstä sekä johtoryhmätyöskentelystä ja tiimien johtamisesta. Hän on toiminut palveluliiketoiminnassa ja rakennusteollisuudessa kansainvälisissä organisaatioissa. Hän ymmärtää eri sidosryhmien merkityksen ja nostaa luontevasti eri näkökulmia valmennuksessa työstettäväksi. Virpi on energisoiva valmentaja ja varmistaa osallistavilla ja innostavilla menetelmillä yksilöille ja tiimille edellytykset kasvaa ja kehittyä – ja jopa ylittää itsensä.

Virpi nojaa käytännön valmennustyössään vahvasti tutkimukselliseen otteeseen ja tutkimukset ovatkin olleet Virpillä merkittävässä roolissa läpi työuran; vastuu asiakaskokemukseen liittyvistä tutkimuksista kansainvälisissä organisaatiossa sekä esim. Konkari2020-tutkimuksesta. Työkielenä hän käyttää suomea ja englantia.

Koulutukseltaan Virpi on kauppatieteiden maisteri (KTM) ja hän on opiskellut työuran aikana johtamista, psykologiaa ja sosiaalipsykologiaa. Hän on ICF-sertifioitu coach (ACC), Systemic Business Coach® ja Systemic Team Coach©. Virpi on lisäksi sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm.  Coaching Leadership Pulse®Systemic Leadership Pulse©).

Johdon valmentajana Virpi Takala

  • uskoo valmentavaan johtajuuteen
  • näkee tiimeissä potentiaalia ja haastaa tavoitteellisuuteen
  • ammentaa johtamiskokemuksestaan ja tutkimusosaamisestaan
  • tarjoaa uutta energiaa innostamalla ja oivalluttamalla valmennettaviaan.

Artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste