Miksi coachin kannattaa sertifioitua? | BoMentis Coaching House

Miksi coachin kannattaa sertifioitua?

Blogit
blogi


Coaching on kasvava ja kehittyvä toimiala sekä tärkeä työelämätaito. Coaching tarjoaa monia kehittymisen mahdollisuuksia niin yksityishenkilöille kuin organisaatioillekin. Coaching on ammattitaitoa vaativa työ, joka edellyttää coachilta jatkuvaa itsensä kehittämistä ja osaamisensa päivittämistä. Coaching-taitojen avulla tuetaan ihmisten ja tiimien oppimista, kehittymistä, hyvinvointia ja suorituskykyä.

Coachina ja valmentajana saatat pohtia…

  • Miten coach voi osoittaa ammattitaitonsa ja erottua muista coaching-palveluiden tarjoajista?
  • Miten coach voi varmistaa, että hänen työnsä on laadukasta ja eettistä?
  • Miten coach voi saada tunnustusta ja arvostusta toimialallaan?

Yksi tapa vastata näihin kysymyksiin on hankkia coach-sertifiointi.

Coach-sertifiointi on

  • kansainvälinen tunnustus coachin ammattitaidosta ja eettisyydestä, joka perustuu coachin koulutukseen, kokemukseen ja näyttöön
  • merkki coachin sitoutumisesta jatkuvaan oppimiseen ja osaamisensa kehittämiseen
  • hyödyllinen sekä coachille itselleen että hänen asiakkailleen.

Coach-sertifioinnin hyödyt

Sertifiointi auttaa sinua coachina kehittämään ja syventämään coachingin ydintaitoja, jotka ovat välttämättömiä tehokkaan ja vaikuttavan coachingin toteuttamiseksi.
Sertifiointiprosessiin kuuluvan mentor coachingin aikana saat palautetta ja ohjausta kokeneilta mentoreilta, jotka auttavat coachia tunnistamaan vahvuutensa ja kehittämiskohteensa.

ICF -sertifioituna coachina pääset osaksi kansainvälistä verkostoa, johon kuuluu tuhansia sertifioituja coacheja eri puolilta maailmaa. Verkosto mahdollistaa tiedon, kokemusten ja parhaiden käytäntöjen jakamisen sekä yhteistyön ja vertaistuen. Mikä parasta, coach-sertifiointi lisää uskottavuuttasi ja luotettavuuttasi coachina asiakkaiden silmissä. Sertifiointi osoittaa, että olet on sitoutunut noudattamaan coachingin eettisiä periaatteita ja ammatillisia standardeja, jotka on määritellyt maailman suurin coaching-järjestö International Coaching Federation (ICF).

Tehokkuutta coach-asiantuntijuuden myyntiin ja markkinointiin

Coach-sertifiointi erottaa sinut muista coaching-palveluiden tarjoajista ja antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää ICF:n brändiä ja markkinointimateriaaleja. Se myös lisää coachin löydettävyyttä ICF:n coach-hakupalvelussa, jota käyttävät monet coachingia etsivät asiakkaat.

Monet asiakkaat, erityisesti organisaatiot, edellyttävät tai suosivat coach-sertifiointia valitessaan coachia. Coach-sertifiointi voi myös mahdollistaa coachille korkeamman hinnoittelun ja paremmat sopimusehdot.

Coach-sertifiointi on siis investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Coach-sertifiointi on osoitus coachin ammattitaidosta, laadusta, eettisyydestä ja oppimisesta. Coach-sertifiointi on myös etu coachin asiakkaille, jotka voivat luottaa siihen, että he saavat parasta mahdollista coachingia.

Jos olet kiinnostunut hankkimaan coach-sertifioinnin, lue lisätietoa täältä.

Aloita vaikuttava kehitysmatka coachina toimimiseen

Systemic Mentor Coaching© on intensiivinen ja vaikuttava kehitysmatka coachina toimimiseen, jossa saat henkilökohtaista palautetta, harjoittelumahdollisuuksia ja valmiuden hakea tai uusia ICF:n sertifiointia.

Mentor coaching on osa ICF:n eli International Coaching Federationin sertifiointijärjestelmää. Kun haluat hankkia tai ylläpitää ICF:n ACC-, PCC- tai MCC-sertifiointisi, ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa Systemic Mentor Coaching© -prosessista löydät täältä.

 

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste