Webinaari 24.5.2022: Lisää rohkeutta haastavien tiimitilanteiden ratkaisuun | BoMentis Coaching House

Webinaari 24.5.2022: Lisää rohkeutta haastavien tiimitilanteiden ratkaisuun

Tapahtumat

Tule kuulemaan toukokuussa pidettävään webinaariin Executive Coach Anna Lönnrothin kokemuksia haastavista tiimitilanteista, ja kuinka niistä selvitään rakentavasti ja valmentavalla otteella.

Erilaiset ihmisten väliset jännitteet ja konfliktit ovat luonnollinen ja tärkeä osa työyhteisöjen toimintaa. Jokainen joutuu kohtaamaan ja käsittelemään elämänsä aikana lukuisia konflikteja. Miten se tehdään viisaasti eli ei rikkovasti? Siksi oman ristiriitatilanteiden pelon taltuttamisen taito on tärkeä kyky kehittää. Tule oivaltamaan, miten oppia kohtaamaan omaa pelkoa kohdata konflikteja rakentavasti.

Erityisesti tiimin johtajan on tärkeä oppia käsittelemään vaikeita tilanteita ja luoda tiiminsä kanssa toimintamalleja, jolla jännitteisyyteen sidottu negatiivinen energia saadaan käytettyä tiimin yhteisen päämäärän tukemiseen. Todellinen arvostava yhteistyö kulminoituu siihen, miten tiimissä onnistutaan näkemään ja vahvistamaan olemassa olevaa hyvää ja sen lisäksi käsittelemään jännitteisiä tilanteita.

Tulevassa webinaarissa Anna Lönnroth kertoo, millaisia ratkaisun avaimia tiimeissä esiintyviin konfliktitilanteisiin on olemassa, ja miten tiimin vetäjä ja johtaja voi lähteä käytännössä purkamaan näitä ongelmia valmentavan johtamisen keinoilla.

Webinaari on maksuton ja se pidetään Zoomissa ti 24.5. klo 15.00-15.30.

Katso pidetty webinaari tästä.

Kirjanäyte: Valmentava tiimin johtaminen

Valmentava tiimien johtamisen taito on tämän päivän organisaation menestystekijä. Valmentava johtamiskulttuuri toteutuu, kun johtamisvastuulliset oivaltavat valmentavaan ajatteluun liittyvän ajattelutavan muutoksen sekä tarpeen jatkuvalle kasvulle ja kehittymiselle. Yksilökeskeisen johtamiskulttuurin tavat eivät enää yksistään riitä, vaan tarvitaan tietotaitoa siitä, miten tiimiä johdetaan.

Lataa näyte

Valmentava tiimin johtaminen -kirja

Tutustu valmentajiemme kirjoittamaan uutuuskirjaan Valmentava tiimin johtaminen

Lue lisää johtoryhmävalmennuksistamme

Etsitkö yksilöllistä, tarpeisiisi räätälöityä valmennusta johtoryhmällesi ja tiimillesi?

Tutustu valmennuksiimme

Johtoryhmävalmennukset
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste