Alumnitapaaminen 7.6.2023: Lean ja valmentava ajattelu | BoMentis Coaching House

Alumnitapaaminen 7.6.2023: Lean ja valmentava ajattelu

Tapahtumat

Tervetuloa alumni-iltaan, jossa kokenut alumnimme Kalervo ”Kale” Laaksoharju ohjaa yhteistä ajattelua leanin ja valmentavan ajattelun rajapinnoille. Kale on tehnyt pitkän kehittämismatkan lean-ajattelun äärellä. Hän on hakenut oppeja Japanista asti ja levittänyt lean-ajattelua lukuisissa organisaatiossa. Hän on kertonut, että yksi havahduttavista hetkistä oli Japanissa ollessaan se, kun Sensei kysyi ”Mikä on organisaationne aivojen käyttöaste?”. Tuo kysymys on ohjannut Kalen toimintaa siitä lähtien.

Tule mukaan kuulemaan Kalen tarinaa ja miettimään yhdessä, miten organisaation aivojen käyttöastetta saadaan vahvistettua.

Aika: 7.6.2023 klo 17.00-19.00
Paikka ja tapa: Tilaisuus pidetään hybridinä, voit siis osallistua joko verkossa tai paikan päällä osoitteessa Linnoitustie 4 A, 02600, Espoo.

Paikan päällä tarjolla on myös kahvia ja pientä purtavaa loistavan seuran lisäksi! Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Tilaisuus on maksuton, ja se on tarkoitettu avointen koulutusten kuten mm. Systemic Business Coach®, Systemic Mentor Coach©, Systemic Team Coach© käyneille. Lue lisää alumnitoiminnasta täältä.

 

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste