Alumnitilaisuus 23.11.2023: Sinä systeeminen coach! Opi viestimään oikein - ota statusviestit haltuun! | BoMentis Coaching House

Alumnitilaisuus 23.11.2023: Sinä systeeminen coach! Opi viestimään oikein – ota statusviestit haltuun!

Tapahtumat

 

Tervetuloa alumni-iltaamme torstaina 23.marraskuuta klo 17 alkaen.

Me kaikki viestimme koko ajan itsestämme tunteitamme ja asenteitamme, halusimme tai emme. Harvoin olemme täysin tietoisia siitä, mitä viestimme ja mihin reagoimme. Kehollinen viestintämme muuttaa sanallista viestiämme tahtomattamme eikä aina meille edulliseen suuntaan. Tulkitsemme jatkuvasti ympärillämme olevien ihmisten viestejä ja peilaamme itseämme heihin. Siksi onkin tärkeää coachina tulla tietoiseksi tästä automaattisesta peilistä ja pyrkiä vaikuttamaan omaan viestintään positiivisesti?

Asiantuntijana tilaisuudessa toimii ammattinäyttelijä, Systemic Business and Team Coach Tommi Rantamäki. Hän oivalluttaa ja kouluttaa meitä ammattilaisia ihmisten luontaisesta viestinnästämme. Mihin asioihin coachina kannattaa kiinnittää huomiota? Mitä kannattaa tehdä, kun haluaa viestiä ystävällisyyttä ja psykologista turvallisuutta?

Jos ja kun haluat kehittyä systeemisenä coachina ja tiimicoachina – tule mukaan oppimaan ihmisen voimakkainta kieltä eli kehonkieltä yhdessä Tommi Rantamäen kanssa! Mitä sinä viestit ja mitä luulet viestiväsi?

Tilaisuudessamme saat henkilökohtaisen ymmärryksen ja kokemuksen siitä, miten sinä ammatticoachina viestit toisille omasta statuksestasi! Kaiken kukkaraksi saat myös ymmärrystä siitä miten lukea tietoisemmin toisten statusviestintää ja miten niihin vaikuttaa esimerkiksi tiimicoachina.

Tilaisuus on maksuton ja se pidetään Leppävaaran toimistollamme (Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo). Paikan päällä tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa loistavan seuran lisäksi!

Mitä on statusviestintä ?

Statusviestintä (”status communication” in english) viittaa viestintään, jossa kommunikoidaan oma tai toisen asema, arvostus tai yhteiskunnallinen asema suhteessa muihin. Statusviestintä voi olla joko sanallista tai sanatonta ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi vaikuttamaan siihen, miten ihmiset näkevät viestijän tai kohdehenkilön.

Esimerkiksi: Henkilö A kertoo toisille, että hän on juuri saanut ylennyksen työssään. Tämä viestii hänen uudesta asemastaan yrityksessä ja mahdollisesti myös yhteiskunnallisesta asemastaan.

Joku saattaa pukeutua tiettyyn merkkivaatteeseen viestiäkseen tietynlaista elämäntyyliä tai taloudellista asemaa.

Statusviestintä on osa ihmisten välistä sosiaalista vuorovaikutusta ja se vaikuttaa siihen, miten me näemme toiset ja itsemme yhteiskunnassa. Se voi vaikuttaa myös siihen, miten ihmiset kohtelevat toisiaan ja mitä odotuksia heillä on toisilleen.

 

Ilmoittaudu tästä

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste