Alumnitilaisuus 23.11.2023: Systeeminen coach - ota statusviestit haltuun! | BoMentis Coaching House

Alumnitilaisuus 23.11.2023: Systeeminen coach – ota statusviestit haltuun!

Tapahtumat

Tervetuloa seuraavaan alumni-iltaamme torstaina 23.marraskuuta. Asiantuntijana tilaisuudessa toimii ammattinäyttelijä, Systemic Business and Team Coach Tommi Rantamäki. Hän oivalluttaa ammatticoacheja ihmisten luontaisista ja opetelluista statusviesteistä.

Kaikki me viestimme itsestämme, mutta harvoin tarkalleen sitä mitä haluaisimme. Visuaalinen viestintämme muuttaa sanallista viestiämme tahtomattamme eikä aina meille edulliseen suuntaan ja harvoin olemme tästä tietoisi. Tulkitsemme välittömästi ympärillämme olevien ihmisten statuksia ja peilaamme itseämme ympäristöömme. Miten tulla tietoiseksi tästä pelistä ja vaikuttaa omaan viestintään positiivisesti? Mitä sinä viestit ja mitä luulet viestiväsi?

Tilaisuudessamme saat henkilökohtaisen ymmärryksen ja kokemuksen siitä, miten sinä ammatticoachina viestit toisille omasta statuksestasi! Kaiken kukkaraksi saat myös ymmärrystä siitä miten lukea tietoisemmin toisten statusviestintää ja miten niihin vaikuttaa esimerkiksi tiimicoachina.

Jos ja kun haluat kehittyä coachina ja tiimicoachina – tule mukaan oppimaan ihmisen voimakkainta kieltä eli kehonkieltä yhdessä Tommi Rantamäen kanssa!

Tilaisuus on maksuton ja se pidetään Leppävaaran toimistollamme (Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo). Paikan päällä on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa loistavan seuran lisäksi!

Ilmoittaudu tästä

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste