Aivourheilusta energiaa | BoMentis Coaching House

Aivourheilusta energiaa

Uutiset

Aivourheilusta energiaaAivojen toiminta ja sen hyödyntäminen hyvinvoinnin edistämisessä on kuuma ja ajankohtainen teema. Aivojen toiminnan tutkiminen on synnyttänyt uusia ja raikkaita aivojen toiminnan aktivointiharjoituksia. Aivojen tietoinen kehittäminen on myös lisännyt aivoliikunnan harrastamista.
Todellisessa aivourheilussa keskitytään ja pystytään olemaan täydellisesti läsnä sen hetkiselle tekemiselle. Multitaskin ei ole aivourheilua, vaan rasite aivoille, koska liian monet alueet yrittävät kilpailla sen hetkisestä fokuksesta. Aivourheilussa opitaan kesyttämään harhailevat ajatukset ja kehittämään läsnäolon taitoa. Todellisessa läsnäolossa keho, tunteet, ajattelu ja tahtotila ovat samassa tilassa. Ajatukset eivät harhaile eivätkä tunteet sekoita mieltä.
Aivourheilua voi harjoitella yksinkertaisilla harjoituksilla. Kertotaulun testaaminen on esimerkiksi tehokas tapa harjoitella aivojen keskittynyttä toimintaa. Tietoisesta aivojen liikuttamisesta onkin muodostunut parhaimmillaan aivourheilua, jossa eri lajeissa voidaan kilpailla itseään ja toisia vastaan. Kun keskityt, osaat paremmin!
Aivourheilun SM-kisat
Suomen avoimet aivourheilukisat järjestettiin Work goes happy -tapahtumassa 11.3.2015. SM-mitaleista kilpailtiin useamman eri lajissa: aivobicissä, kataminossa, sudokussa ja päässälaskussa. Parhaat myös palkittiin. BoMentis osallistui kisaa myös testaten omaa aivokuntoaan.
BoMentikseen tuli myös yksi mestaruus, kun päässälaskukilpailussa kultamitalin voitti builder of success Vesa Ristikangas. 15 minuutin aikana tehtävänä oli laskea ilman apuvälineitä ja välilaskutoimituksia mahdollisimman monta laskua. Kultamitaliin tarvittiin 54 oikeaa vastausta. Onneksi olkoon Vesa saavutuksestasi!
Voit myös itse haastaa itseäsi muutamalla kisalaskulla suoraan avoimista SM-kilpailusta. Vastauksena riitti kahden merkitsevän numeron tarkkuus.
95 x 44 =
6,798929 x 8,310516 =
Energisoidu treenaamalla aivojasi!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste