Johtoryhmästä tähtijoukkue -kirja ilmestyi! | BoMentis Coaching House

Johtoryhmästä tähtijoukkue -kirja ilmestyi!

Uutiset

johtoryhmasta-tahtijoukkue-050214Runeberginpäivänä ilmestyi BoMentis Oy:n valmentajien kirjoittama kirja Johtoryhmästä tähtijoukkue. Kokeneet johtoryhmien kehittäjät Vesa Ristikangas ja Tapani Rinne ovat kuvanneet  tuoreessa teoksessaan johtoryhmän kehittämisen lainalaisuuksia ja voimaa, joka kollektiivisesta johtajuudesta parhaimmillaan saadaan.

Konkreettiset menetelmät ja ajattelua rikastavat teoriat yhdistyvät kirjassa viihdyttävästi esimerkkeihin ja vankkaan kokemustietoon. Tähtijoukkue nostaa yhteistyönsä uudelle tasolle ja se näkyy myös tuloksissa!

Ristikangas ja Rinne väittävät, että useimpien johtoryhmien suurin riesa on luuloterveys. Se aiheuttaa ajattelemattomuutta, joka puolestaan ruokkii johtoryhmien sisällä tuloksia nakertavia tauteja. Johtoryhmästä tähtijoukkue tarjoaa aivan uudenlaisen, laajakirjoisen antibiootin lailla vaikuttavan näkemyksen johtoryhmien parantamiseen. Huomio kannattaa laittaa erityisesti seuraaviin tekijöihin:

  1. Tiedosta painovoimatekijät, jotka pitävät kiinni totutuissa toiminnoissa. Johtoryhmän yhteiset käytännöt varmistavat ajankäytön tehokkuuden ja olennaisten sidosryhmien äänien huomioinnin päätöksenteossa.
  2. Tiedosta toiminnan primääritavoitteet, joilla onnistuminen lopulta saavutetaan. Huomio on vuorovaikutustekijöissä, jotka vaikuttavat ryhmän tapaan toimia yhdessä.

Poiminta kirjasta:

Oikeat johtoryhmän jäsenet kehittävät itseään johtajana. He hankkivat tietoa, kasvattavat johtamisosaamista ja tukevat kollektiivista johtamista. (s. 214)

Kun luet tämän kirjan, sinulle syntyy selkeä käsitys siitä, miten johtoryhmä tekee kehittymismatkaansa tähtijoukkueeksi. Lähteminen ei aina ole helppoa. Kehittyminen on askel uuteen tuntemattomaan.

Kun haluat rakentaa dreamteamin tai olla sen jäsen, lue tämä kirja. Se herättää ajatuksia ja antaa ohjeita. Kirja on helposti luettava ja riittävän maanläheinen – saat muutoksia aikaiseksi!”

Pekka Pättiniemi, Managing Director, Santander Consumer Finance Oy

Kirjailijoista:

Vesa Ristikangas on toiminut pitkään johdon coachina ja johtoryhmien kehittäjänä. Hän toimii johdon valmentajana BoMentis Oy:ssä. Tapani Rinne on kokenut yritysvalmentaja.

Kirjasta muualla kirjoitettua:

Vaivaako johtoryhmätyöskentelyä luuloterveys?

He hankkivat tietoa, kasvattavat johtamisosaamista ja tukevat kollektiivista johtamista. (s. 214). Kun luet tämän kirjan, sinulle syntyy selkeä käsitys siitä, miten johtoryhmä tekee kehittymismatkaansa tähtijoukkueeksi. 

Marja-Leena Parto-Ko

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste