Marjo-Riitta Ristikankaalle ACTC -tiimicoaching sertifiointi | BoMentis Coaching House

Marjo-Riitta Ristikankaalle ACTC -tiimicoaching sertifiointi

Uutiset

BoMentis Oy – Coaching House Finlandin perustaja, johdon valmentaja ja coach-kouluttaja Marjo-Riitta Ristikankaalle on myönnetty ICF:n (kansainvälinen coaching-yhdistyksen) ACTC eli Advanced Certification in Team Coaching -tiimicoaching sertifiointi.

Sertifioinnin haltija on käynyt kriteerit täyttävän tiimicoaching-koulutuksen, ottanut coachingin työnohjausta, tehnyt tiimicoachingia sekä läpäissyt valvotun tiimicoaching-kokeen.

Paljon onnea Marjo-Riitta!

ACTC tiimicoach-sertifiointia on ollut mahdollista hakea ICF:ltä alkuvuodesta 2023 lähtien. Suomessa ACTC-sertifiointeja on tällä hetkellä vain muutamilla alan edelläkävijätoimijoilla. Mikäli sinua kiinnostaa tiimicoach-sertifiointi, kysy meiltä lisää. BoMentis – Coaching House on suunnannäyttäjä myös sertifiointiin tähtäävän tiimicoach-koulutusten tarjoamisesta. Lue lisää Systemic Team Coach© -koulutuksestamme.

Tutustu ICF:n sertifiointijärjestelmään tarkemmin täältä.

Kirjanäyte: Valmentava tiimin johtaminen

Valmentava tiimien johtamisen taito on tämän päivän organisaation menestystekijä. Valmentava johtamiskulttuuri toteutuu, kun johtamisvastuulliset oivaltavat valmentavaan ajatteluun liittyvän ajattelutavan muutoksen sekä tarpeen jatkuvalle kasvulle ja kehittymiselle. Yksilökeskeisen johtamiskulttuurin tavat eivät enää yksistään riitä, vaan tarvitaan tietotaitoa siitä, miten tiimiä johdetaan.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste