Mitä systeeminen coaching todella tarkoittaa? | BoMentis Coaching House

Mitä systeeminen coaching todella tarkoittaa?

Artikkelit

Mitä systeeminen coaching todella tarkoittaa?

Systeeminen coaching on menetelmä, joka keskittyy yksilöiden ja ryhmien kehittämiseen organisaatiossa. Se tarjoaa tehokkaan työkalun johtoryhmien ja esihenkilöiden valmentamiseen. BoMentis on vuosien ajan edistänyt systeemistä valmennusta Suomessa, auttaen organisaatioita saavuttamaan parempia tuloksia ja hyödyntämään käyttämättömiä potentiaaleja.

Systeeminen coaching eroaa perinteisestä yksilökeskeisestä valmennuksesta siinä, että se korostaa yksilön kasvua osana laajempaa järjestelmää. Se ottaa huomioon organisaation rakenteet, prosessit ja vuorovaikutusverkostot. BoMentis käyttää rohkeasti erilaisia toiminnallisia ja luovia menetelmiä, jotka haastavat totuttuja toimintatapoja ja avaavat uusia näkökulmia valmennettaville. Pyrimme myös yhdistämään valmennuksissa tekemiset vahvaan teoriapohjaan ja asioiden yhteiseen pohtimiseen, sillä uskomme, että keskustelu ja reflektointi ovat avainasemassa muutoksen aikaansaamisessa.

Mitä hyötyä systeemisestä coachingista on johtoryhmille?

Kun johtoryhmät osallistuvat systeemiseen coachingiin, he saavat mahdollisuuden kehittää yhteistyötään ja ymmärtää paremmin organisaation dynamiikkaa. BoMentis auttaa johtoryhmiä tunnistamaan ja hyödyntämään yksilöllisiä vahvuuksia sekä luomaan parempaa kommunikaatiota ja luottamusta ryhmän sisällä. Tämä johtaa parempaan päätöksentekoon ja lopulta organisaation parempaan suorituskykyyn.

Lisäksi systeeminen coaching auttaa johtoryhmiä luomaan rennon ja dynaamisen ilmapiirin, jossa tavoiteltavat muutokset voivat saada alkunsa. BoMentis haastaa valmennustilanteissa totutut toimintatavat ja kannustaa valmennettavia kyseenalaistamaan nykyisiä toimintamalleja. Uskomme, että valmiiden vastausten sijaan kysymysten esittäminen ja yhteinen pohdinta ovat tehokkaita keinoja saavuttaa kestäviä muutoksia.

Miten voimme auttaa organisaatiotasi systeemisessä valmennuksessa?

BoMentiksen laaja kokemus systeemisestä coachingista ja johtoryhmien valmentamisesta antaa meille vankan pohjan auttaa organisaatioitasi. Tarjoamme räätälöityjä valmennuksia ja konsultointipalveluita organisaatioiden tarpeiden mukaan. Meidän tiimimme koostuu kokeneista valmentajista, jotka ymmärtävät organisaatioiden haasteet ja osaavat luoda turvallisen ja inspiroivan oppimisympäristön.

Valmennuksissa käytämme erilaisia menetelmiä, kuten ryhmäharjoituksia, toiminnallisia tehtäviä sekä reflektointia ja keskustelua. Tavoitteenamme on tukea organisaatioita kehittymään ja hyödyntämään potentiaaliaan parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että systeeminen coaching voi vaikuttaa merkittävästi organisaatioiden suorituskykyyn ja menestykseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste