Miten kehittyä valmentavaksi tiimin johtajaksi? | BoMentis Coaching House

Miten kehittyä valmentavaksi tiimin johtajaksi?

Blogit
video

Johdon valmentajamme Hannele Haapio ja Virpi Takala keskustelevat siitä, miten tiimin johtaminen ja esihenkilötyö muuttuu, kun siirrytään perinteisestä johtajuudesta valmentavaksi johtajaksi tai esihenkilöksi.

Valmentava johtajuus on se tapa, millä päästään oikeasti tuloksiin. Esihenkilön ei tarvitse tietää kaikkia vastauksia. Kun porukan saa hitsattua yhteen ja tekemään yhdessä tavoitteita, esihenkilö pääsee helpommalla ja saa tehokkaammin irti ideoita ja tuloksia tiimistä”, kertoo Hannele.

Luottamus on kaiken perusta, kun johdetaan valmentavasti. Kun tiimi toimii yhteisöllisesti ja tavoitteet ovat yhteiset, silloin töitä pystytään jakamaankin ihan toisella tavalla.

Tutustu uutuuskirjaan: Valmentava tiimin johtaminen – Yhdessäohjautuvuus ja systeeminen ajattelu onnistumistekijöinä.

Kirjanäyte: Valmentava tiimin johtaminen

Valmentava tiimien johtamisen taito on tämän päivän organisaation menestystekijä. Valmentava johtamiskulttuuri toteutuu, kun johtamisvastuulliset oivaltavat valmentavaan ajatteluun liittyvän ajattelutavan muutoksen sekä tarpeen jatkuvalle kasvulle ja kehittymiselle. Yksilökeskeisen johtamiskulttuurin tavat eivät enää yksistään riitä, vaan tarvitaan tietotaitoa siitä, miten tiimiä johdetaan.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste