Podcast: Valmentava mentorointi ja aidon yhteistyön mahdollisuus | BoMentis Coaching House

Podcast: Valmentava mentorointi ja aidon yhteistyön mahdollisuus

Blogit

Kuuntele Chambercastin, eli Helsingin seudun kauppakamarin podcastin jakso, jossa vieraana esikoiskirjailija Marjut Alatalo!

Kuuntele podcast jakso, jossa Kauppakamari Tiedon päätoimittaja Taina Parviainen haastattelee Marjut Alataloa, joka on yksi Valmentava mentorointi-kirjan kirjailijoista. He keskustelevat valmentavasta mentoroinnista, siitä kuka voi olla mentori ja miten yleensäkin mentoroinnista voisi olla apua yritysten sisäisiin ongelmiin.

Kuulemme myös Marjutin valitseman otteen kirjasta ja hänen perustelunsa siihen, miksi hän kokee juuri sen tärkeäksi osaksi kirjaa.

Chambercastissä kuullaan yritysmaailman ja työelämän ilmiöistä parhaiden asiantuntijoiden ja vaikuttajien kanssa.

Valmentava mentorointi -kirja syntyi tarpeesta murtaa vallalla olevaa käsitystä mentoroinnista, missä kokenut konkari siirtää omaa ajatteluaan ja tietämystään nuoremmalle. Kirja tuo tuoreen näkökulman mentorointiin yhdistämällä valmentavan otteen perinteisen mentoroinnin rinnalle.

Kirjanäyte: Valmentava mentorointi

Kirjan käytännön esimerkkien ja vinkkien avulla on mahdollista rakentaa molempia osapuolia hyödyttävä luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa molemmat oppivat toinen toisiltaan.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste