"Teams Leading Teams" tutkimuksesta poimittua | BoMentis Coaching House

"Teams Leading Teams" tutkimuksesta poimittua

Blogit

Nykyajan jatkuvasti muuttuva maailma, vaatii yhteistyötä myös johtajatasolla. Toimialat ylittävä yhteistyö on ainoa tapa selvitä tulevaisuudessa. Yhteis- ja tiimityötä on vaadittu aiemmin jo organisaatioiden alemmilla tasoilla toimivilta henkilöiltä ja nyt yhteistyön vaade on yltänyt organisaatioiden ylimmän johdon. 51% kyselyyn vastanneista piti johtoryhmän yhteistyötä erittäin tärkeänä, tehden yhteistyöstä merkittävimmän asian vuoden 2018 tutkimuksessa.

Organisaatioiden ylimmän johdon tulee tehdä yhteistyötä. Ylimmän johdon yhteistyö on tärkeää erityisesti näissä asioissa: digitaaliset business mallit, tulevaisuuden työn suunnittelu ja visiointi, brändin suojelu ja innovaatio.

Organisaatiot eivät kuitenkaan ole valmiita johtotason yhteistyöhön; mm. yhteistyön rakenteet puuttuvat ja historialliset tavat toimia estävät uuden toimintatavan omaksumisen. Johtoryhmän tulisikin aloittaa priorisoimalla toimialat ylittävät projektit ja laittaa ne koko organisaation -ja johtoryhmän- agendalle. Näin yhteistyö tuodaan näkyväksi koko organisaatiolle.

Tulevaisuuden johtoryhmän ydintaidoiksi ei riitä vain asiantuntijuus tietyssä kontekstissa, vaan tiimityötaidot ovat avain onnistuneeseen yhteistyöhön ja siten koko organisaation menestykseen.

Lähde: ”The Symphonic C-Suite – Teams Leading Teams” tutkimuksessa: The Rise Of The Social Enterprise – 2018 Deloitte Global Human Capital Trends

Lue viimeisimpiä artikkeleitamme

Ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste