Tiimi lentoon! Eroon työyhteisön ärsytyksestä | BoMentis Coaching House

Tiimi lentoon! Eroon työyhteisön ärsytyksestä

Blogit

Hei sinä! Onko kysyminen tai kuuntelu sinusta vaikeaa? Ärsyttääkö sinua se, että kollegasi eivät toimi niin kuin lupaavat? Vituttaako sinua se, että projektit jummaavat, koska joku henkilö ei hoida hommiaan tai panttaa tietoa?

Tuntuuko sinusta, että työpaikalla on paljon asioita, jotka harmittavat tai piinaavat kaikkia, mutta kukaan ei halua/uskalla ottaa niitä esille?”

Asioista ei puhuta sellaisina kuin ne oikeasti ovat, mieluummin kaunistellaan.

Kyseinen ei-puhumattomuus ja kaunisteleva käyttäytyminen on ”helppoa”, sillä silloin pystyy välttämään vaikeiden asioiden käsittelemisen. Mutta mitä luulet, minkälainen tulevaisuus on tiimillä, joka systemaattisesti skippaa kriittiset asiat?

Puhumattomuus johtaa kauhuskenaarioihin organisaatiossa

Se voi helposti johtaa siihen, että henkilökemiat kärsivät, ja näin ollen myöskin työinto kärsii, jonka kautta työn laatu kärsii. Huono yhteistyön tekeminen tiimin ja organisaation sisällä aiheuttaa sen, että projektit jummaavat, tavoitteita ei saavuteta, ja jopa liiketoiminnasta voi tulla kannattamatonta. Pahimmillaan tilanne voi äityä niin huonoksi, että henkilöstö jopa päätyy vaihtamaan työpaikkaa!

Coaching-taidoista apua vitutukseen

Jos nyt huomaat näitä ajatuksia tiimissäsi, älä huolehdi. Meillä BoMentiksessa voit tulla harjoittelemaan ja saamaan itseluottamusta muutokseen!

Systemic Business Coach®, Systemic Mentor Coaching©, Tiimicoachingin perusteet© ja Systemic Team Coach© -koulutuksistamme opit kuuntelemaan oikeasti ja oivalluttamaan hyvillä kysymyksillä toisia. Olen varma, että koulutustemme avulla opit uusia vuorovaikutus- ja vaikuttamistapoja, joilla luoda koko tiimiin ja työyhteisöön loistavaa fiilistä.

Rafael Ristikangas, BoMentis Oy

Asiakastarinoita

Lisäpotkua, menetelmiä ja tuoreita näkökulmia tiimityöhön

Case HUS

Koulutus: Systemic Team Coach

Kehittämispäällikkö Petri Näätäsen HUS-organisaatiosta sai koulutuksesta konkreettisia työskentelymalleja sekä näkemystä ja uskoa siihen, että tiimin oppimisvalmiuksien kehittäminen on yksi keskeisimmistä muutosvoimista koko organisaatiolle.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat

Kirjanäyte: Valmentava esimies

Huippuvalmentajien kirjoittama teos kertoo kuinka esimiestyö perustuu ennen kaikkea oikeaan asenteeseen, positiiviseen ihmiskäsitykseen ja haluun kehittyä.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste