Alumnitapaaminen 15.12.2020: Tunteet coachingissa: Miten herättää tietoisuutta? | BoMentis Coaching House

Alumnitapaaminen 15.12.2020: Tunteet coachingissa: Miten herättää tietoisuutta?

Tapahtumat

Tervetuloa alumnitapaamiseen, jonka hosteina toimivat Suomen Coaching-yhdistyksen puheenjohtaja Annele Aarni-Wiklund ja Vuoden Coach 2020 Marjo-Riitta Ristikangas. Tilaisuuden teemana on Tunteet coachingissa.

Life coach -taustan omaava Annele ja BoMentiksen tj Marjo-Riitta pistivät viisaat päänsä yhteen ja päättivät keskusteluttaa alumnilaisia tunteista.

Life coachingissa tunteilla on erityinen rooli, kun taas business coachingissa perinteisesti tunteiden käsittelyä ei ehkä niin rohkeasti hyödynnetä. Illassa opit siitä, miten coachina voit käsitellä sekä omia että coachattavan tunteita. Miten herättää coachina tietoisuutta ilman, että ajautuu liiaksi terapian puolelle?

Tervetuloa virtuaaliseen alumnitapaamiseen 15.12.2020 klo 17.00-19.00. Työskentelemme Zoom-alustalla.

Tilaisuus on tarkoitettu avointen koulutusten (Systemic Business Coach, Systemic Mentor Coach, Systemic Team Coach, Valmentava esimies ym.) käyneille.

Ilmoittaudu mukaan!

No show -käytäntö
Järjestämämme tilaisuudet ovat arvostettuja ja useimpiin tapahtumiimme on ilmoittautumislistalla jonoa. Jotta mahdollisimman moni tilaisuuksista kiinnostunut henkilö saa mahdollisuuden osallistua, on tärkeää, että mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tästä johtuen, jokaisesta peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta lähetetään ilmoittautuneelle 30 € suuruinen no show -lasku. Lasku lähetetään, mikäli osallistumista ei ole peruutettu viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuuden alkua.

Asiakastarinoita

Sanoittakaa syvällä hiertäneitä tunteita

Case Lasten kesä ry

Lasten kesä ry:n toiminnanjohtaja Senja Linnainmaa huomasi, ettei keskinäinen, toimiva vuorovaikutus ole itsestään selvää.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste