Marjo-Riitta Ristikangas on Vuoden Coach 2020 | BoMentis Coaching House

Marjo-Riitta Ristikangas on Vuoden Coach 2020

Uutiset

BoMentiksen toimitusjohtajalle Marjo-Riitta Ristikankaalle on myönnetty Vuoden Coach 2020 kunniamaininta. Paljon onnea Marjo-Riitta!

Tuore vuoden coachimme on levittänyt ansiokkaasti coachingin ja valmentavan otteen sanomaa organisaatiossa yli 20 vuoden ajan. Vuoden Coach titteli on myönnetty vuodesta 2010 lähtien.

Lue lisää SCY:n sivuilta täältä.

Asiakastarinoita

Coaching - tulevaisuuden työelämätaito!

Case Sari Soivio

Koulutus: Systemic Business Coach®

Yrittäjä ja palveluliiketoiminnan kehittämistehtävien asiantuntija Sari Soivio päätti lähteä kouluttautumaan Systemic Business Coachiksi®, koska hän uskoo coachingin olevan tulevaisuuden työkalu organisaatiomuutokseen ja kehitystyöhön. Systeeminäkökulma laajentaa businesscoaching-ajattelua, sillä se ottaa huomioon yksilön lisäksi sen toimintaympäristön, mm. taustaorganisaation sekä tiimin, eri vaikuttavat ilmiöt ja suhteet. Coachingista opitaan paljon tärkeitä työelämätaitoja, jotka liittyvät mm. keskinäisen vuorovaikutuksen laadun parantamiseen, tunneälyyn ja resilienssiin.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat

Kirjanäyte: Valmentava mentorointi

Kirjan käytännön esimerkkien ja vinkkien avulla on mahdollista rakentaa molempia osapuolia hyödyttävä luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa molemmat oppivat toinen toisiltaan.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste