Alumnitapaaminen virtuaalisesti 26.3.2020: Rohkeutta valmentaa tiimejä | BoMentis Coaching House

Alumnitapaaminen virtuaalisesti 26.3.2020: Rohkeutta valmentaa tiimejä

Tapahtumat

Tiimien kehittäminen on taitolaji; oli sitten kyse akuuttien konfliktien ratkaisusta tai hyvän tiimin kehittämisestä huipputiimiksi. Valmentajan heittäytyminen tiimin kanssa yhteiseen matkaan edellyttää tiimin kehittämiseen liittyvän näkemyksellisyyden ohella paljon rohkeutta. Rohkeutta kohdata ja tehdä näkyväksi erilaisia ryhmäilmiöitä sekä rohkeutta haastaa tiimeissä vallitsevaa kulttuuria ja toimintaa ohjaavia uskomuksia.

Virtuaalisessa alumnitapaamisessa syvennymme valmentajan rohkeuden tunnistamiseen ja kasvattamiseen. Tilaisuus on tarkoitettu BoMentis Coaching Housen alumneille.

Virtuaali-illan isäntinä toimivat Executive Coachimme Vesa Ristikangas ja Peter Peitsalo, jotka ovat työskennelleet erilaisten kotimaisten että kansainvälisten johtoryhmien ja tiimien kanssa.

Alumnitapaaminen järjestetään klo 17-18 virtuaalisesti Zoom-alustalla.

HUOM! Vallitsevan Covid-19 viruksen estämiseksi järjestämme maaliskuun alumnitapaamisen virtuaalisesti Zoomilla.

Ilmoittautuminen


No show -käytäntö
Järjestämämme tilaisuudet ovat arvostettuja ja useimpiin tapahtumiimme on ilmoittautumislistalla jonoa. Jotta mahdollisimman moni tilaisuuksista kiinnostunut henkilö saa mahdollisuuden osallistua, on tärkeää, että mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tästä johtuen, jokaisesta peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta lähetetään ilmoittautuneelle 30 € suuruinen no show -lasku. Lasku lähetetään, mikäli osallistumista ei ole peruutettu viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuuden alkua.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste