Alumnitapaaminen 5.9.2023: Opi luomaan vahvempaa toimijuutta empatialla ja tunteilla | BoMentis Coaching House

Alumnitapaaminen 5.9.2023: Opi luomaan vahvempaa toimijuutta empatialla ja tunteilla

Tapahtumat

Tervetuloa alumni-iltaan, jossa Systemic Business and Team Coach Anna-Riikka Kärnä oivalluttaa ammatticoacheja empatian ja tunteiden voimaan. Miten toimia kun yhteiskunta haastaa jatkuvaan muutokseen ja tunteiden kaaokseen? Miten saada ihmiset työyhteisössä tukemaan toisiaan, kun he ovat jaksamisensa äärirajoilla?

Tavoitteina alumni-illassamme on: 

  1. Ymmärtää miten kannatella tilaa toisen, coachattavan, tunteille siten, että hänen tietoisuus herää ja tunne-energia tulee hyödynnetyksi myönteiseen käyttöön.
  2. Ymmärtää coachin omia tunteita ja niiden tietoista käsittelyä.

Anna-Riikalla on vuosien kokemus yksilöiden ja tiimien coachaamisesta. Hänet koetaan empaattiseksi, läsnäolevaksi ja kuuntelevaksi coachiksi. Haastavat elämänkokemukset ovat tuoneet Anna-Riikan vahvemmin kosketuksiin omien tunteidensa kanssa ja sitä kautta vahvistuneen tunneälyn hyödyntämiseen asiakkuuksissa. Koulutukseltaan Anna-Riikka on filosofian maisteri (FM) ja opettaja (AmO). Hän on tutkinut mm. kielen merkitystä identiteetin rakentumisessa ja sitä, kuinka rakennamme maailmankuvaamme sanojen ja tarinoiden kautta.  

Tule oppimaan lisää mm. tunnekerroksista, tunteiden käsittelystä, jotta voit toimia parempana systeemisenä business coahina. Saat tilaisuudessa rohkeutta ja taitoa tarttua coachattavassa tapahtuviin tunnereaktiohin.

Aika: 5.9.2023 klo 17.00-19.00 
 
Paikka ja tapa: Tilaisuus pidetään hybridinä, voit siis osallistua joko verkossa tai paikan päällä osoitteessa Linnoitustie 4 A, 02600, Espoo.  

Paikan päällä tarjolla on myös kahvia ja pientä purtavaa loistavan seuran lisäksi! Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. 

Tilaisuus on maksuton, ja se on tarkoitettu avointen koulutusten kuten mm. Systemic Business Coach®, Systemic Mentor Coach©, Systemic Team Coach© käyneille. Lue lisää alumnitoiminnasta täältä.  

Seuraava Systemic Team Coach© -koulutus alkaa 21.8.2023 >>

 

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste