Valmentava mentorointi -kirjan julkistamistilaisuuden striimi 22.1.2021 | BoMentis Coaching House

Valmentava mentorointi -kirjan julkistamistilaisuuden striimi 22.1.2021

Tapahtumat

Tervetuloa Valmentava mentorointi – opas vaikuttavaan vuorovaikutukseen -kirjan julkistamistilaisuuden striimiin!

Tule kuulemaan, miten sovellat valmentavaa ajattelu- ja toimintatapaa kahdenvälisessä yhteistyösuhteessa.

Tilaisuudessa kerrotaan, kuinka valmentavan mentoroinnin työkaluista jokainen pystyy ammentamaan uusia näkökulmia ja työkaluja sekä tehostamaan omaa vuorovaikutustaan toisten kanssa.

Itse julkistamistilaisuus järjestetään virtuaalisena striiminä 22.1.2021 klo 14.00-15.30. Ilmoittautumisen jälkeen tulet saamaan linkin sähköpostiisi, jolla pääset mukaan seuraamaan tilaisuutta.

Ilmoittaudu mukaan Kauppakamarin järjestämään tilaisuuteen täältä.

Tilaisuudessa kirjailijat Vesa Ristikangas, Marjo-Riitta Ristikangas ja Marjut Alatalo pohtivat yhdessä sitä, mitä esihenkilö tai johtaja voi saavuttaa parhaimmillaan valmentavan mentoroinnin avulla.

Uusi Valmentava mentorointi – opas vaikuttavaan vuorovaikutukseen

Valmentava mentorointi -kirja on tehty oppaaksi mentorille ja mentoroitavalle, jotka haluavat molemminpuolista hyötyä yhteistyöstään sekä rakentaa luottamuksellista suhdetta. Valmentava mentorointi perustuu arvostavaan, osallistavaan ja tavoitteelliseen vuorovaikutukseen, jossa yhteisen reflektion avulla kehitetään yksilöllisiä ajattelu- ja tunnetaitoja.

Teoksessa on esitelty laajasti erilaisia mentorointisuhteeseen sopivia työkaluja, jotka mahdollistavat yksilöllisten mielentaitojen kehittymisen ja tukevat yhteistyön rakentumista. Siksi tämä kirja toimii oppaana myös coacheille ja johtotehtävissä toimiville.

Kirjan on uudistettu painos aikaisemmin ilmestyneestä samannimisestä teoksesta. Kirjaa on päivitetty saatujen palautteiden ja keskustelujen pohjalta. Siinä huomioidaan entistä laajemmin vuorovaikutussuhteiden syvällisempi kehittäminen ja tarjotaan lukijalle lukuisia työkaluja sovellettavaksi mentorointikeskustelujen lisäksi myös yleisemmin johtamiseen. Valmentavan mentoroinnin työkaluista jokainen esihenkilö ja johtaja pystyy ammentamaan paljon tuoreita näkökulmia omaan toimintaansa.

Teos sopii kaikille, jotka harkitsevat mentoriksi tai mentoroitavaksi ryhtymistä ja jotka haluavat oppia soveltamaan valmentavaa otetta kahdenvälisissä keskusteluissa. Käytännössä valmentavan mentoroinnin ajattelumallit ja työkalut sopivat lähes sellaisenaan käytettäväksi johtajille ja esihenkilöille. Vastaavasti mentoroitaville suunnatut ajatukset ja työkalut kääntyvät sovellettavaksi johdettaville.

Tilaa kirja Valmentava mentorointi – opas vaikuttavaan vuorovaikutukseen!

Asiakastarinoita

Valmentava mentorointi todeksi

Case KEHA-keskus

Toiminnan kehittämisyksikön kehittämisasiantuntija Kirsikka Soikkeli otti tehtäväkseen suunnitella ja toteuttaa valtion aluehallintoon mentorointiohjelman yhdessä kollegansa kanssa. Tarkoitus oli lähteä testaamaan mentoroinnin toimivuutta uuden organisaation käynnistysvaiheeseen yhteisen toimintakulttuurin tukena.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat

Opas johtoryhmän kehittämiseen

Lataa opas, jonka avulla pääset johtoryhmän toiminnan kehittämisprosessissa alkuun.

Lataa opas

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste