Webinaari 8.12.2022: Miten saada tiimi yhdessäohjautumaan? | BoMentis Coaching House

Webinaari 8.12.2022: Miten saada tiimi yhdessäohjautumaan?

Tapahtumat

Tervetuloa HENRY ry:n jäsenwebinaariin joulukuussa!

Webinaarin vetävät valmentajamme Marjo-Riitta Ristikangas ja Anna Lönnroth.

Nykyajan työtä tehdään koko ajan enemmän tiimeissä. Tiimien johtaminen onkin kokemuksena haastavampi kuin yksittäisten yksilöiden johtaminen. Tiimien johtamisen arkikokemus on usein muuta kuin innostava; on tiimin jäsenten välisiä kahnauksia, tahallisia väärinkäsityksiä, tiiminjäsenten ristiriitaisia haluja, toiveita ja tavoitteita, on laiskottelevia johdettavia ja yli-suorittajia yhtä aikaa. Tiimin johtajilla, vetäjillä, valmentajilla on yhteinen halu löytää ratkaisuja näihin haasteisiin. Miten johtaa tiimiä siten, että tiimityö innostaa ja on tavoitteellista ja tuloksekasta sekä yhdessäohjautuvaa?

Tervetuloa innostavaan Henry ry:n aamuwebinaariin, jossa pysähdytään Valmentavan tiimin johtamisen käytäntöjen äärelle.

Webinaarista saat vastauksen seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä muuttuu, kun siirrymme yksilön johtamisesta tiimin johtamiseen?
  • Mitkä ovat valmentavan tiimin johtamisen maamerkit?
  • Miten johtaa tiimiä yhdessäohjautumaan?
  • Mitä hyötyjä on valmentavasta tiimin johtamisesta?

Webinaarin vetävät Marjo-Riitta Ristikangas ja Anna Lönnroth. Webinaari perustuu Valmentava tiimin johtaminen. Yhdessäohjautuvuus ja systeeminen ajattelu onnistumistekijöinä -kirjan ydinviesteihin.

Marjo-Riitta Ristikangas on BoMentis Oy:n toimitusjohtaja ja johdon valmentaja. Marjo-Riitta on suomalaisen coaching-toimialan uranuurtaja ja valmentavan johtamisen pioneeri. Marjo-Riitta on kirjoittanut useita kirjoja valmentavasta ajattelu-  ja toimintatavasta. Hänet on myös valittu vuoden coachiksi vuonna 2020.

Anna Lönnroth on johdon coach BoMentis Oy:ssä. Anna on sosiaalipsykologi  ja erikoistunut erityisesti tiimien ja johtoryhmien valmentamiseen. Valmentava tiimin johtaminen -kirja oli Annan esikoiskirja.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste