Valmentava mentorointi -kirja itsensä johtajille: kehittämisen, oppimisen ja oivaltamisen matkalle | BoMentis Coaching House

Valmentava mentorointi -kirja itsensä johtajille: kehittämisen, oppimisen ja oivaltamisen matkalle

Uutiset

Mieli-lehdestä 4/20 löytyy inspiroiva esittely Valmentava mentorointi-kirjastamme (Ristikangas Vesa, Ristikangas Marjo-Riitta, Alatalo Marjut).

Valmentava mentorointi on käytännönläheinen, selkeästi jäsennelty ja koostettu kirja. Nimestään huolimatta se sopii mentorien lisäksi coacheille, kouluttajille, valmentajille, työnohjaajille ja esihenkilöille. Näissä kaikissa ammateissahan tarvitaan myös mentorointitaitoja!

Kirja kannattaa lukea, kun haluat kehittää itsensä johtamista oman mielen ja tunteiden sekä vuorovaikutuksen osalta ja soveltaa valmentavaa ajattelu- ja toimintatapaa.

Lue koko esittely tästä (pdf)
Tilaa kirja tästä.

Kirjanäyte: Valmentava mentorointi

Kirjan käytännön esimerkkien ja vinkkien avulla on mahdollista rakentaa molempia osapuolia hyödyttävä luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa molemmat oppivat toinen toisiltaan.

Lataa näyte

Asiakastarinoita

"Valmentava mentorointi -kirja antaa hyviä eväitä roolista riippumatta"

Kirja-arvostelu: Valmentava mentorointi - Opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen

Kirjailija ja Executive Coach Marjut Alatalo haastattelee videolla Elisa Oyj:n kehittämispäällikkö Mikko Reijosta kirjasta Valmentava mentorointi - opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen (Kauppakamari, 2020). Mitä oppeja & hyötyjä Mikko kirjasta sai?

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste