Arkistot: Uutiset | BoMentis Coaching House

Blogikirjoitukset avainsanalla: valmentava mentorointi

Uutiset

Valmentava mentorointi -kirja itsensä johtajille: kehittämisen, oppimisen ja oivaltamisen matkalle

Lue Mieli-lehden 4/20 inspiroiva esittely tuoreesta Valmentava mentorointi-kirjastamme!

Uutiset

Kirjauutuus: Valmentava mentorointi – opas vaikuttavaan vuorovaikutukseen

BoMentiksen valmentajien Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan sekä Marjut Alatalon tuore kirja on tullut juuri painosta. Kirjassa ”Valmentava mentorointi – opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen” he syventyvät erityisesti siihen, miten organisaatioissa pystytään parantamaan kahdenvälisten keskustelujen laatua.

Uutiset

Valmentava mentorointi-kirja loppuunmyyty!

Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan ja Marjut Alatalon kirjoittama Valmentava mentorointi-kirja (2019, Kauppakamari) on loppuunmyyty. Onnittelut menestyksekkäästä kirjasta!

Uutiset

Valmentava mentorointi -kirja on ilmestynyt!

Kauppakamarin julkaisema kirja Valmentava mentorointi (2019) on nyt ilmestynyt! Julkistamistilaisuus järjestettiin 16.8.2019 Kauppakamarin tiloissa Helsingissä. Paljon onnea kirjailijoille Vesa Ristikangas, Marjo-Riitta Ristikangas ja Marjut Alatalo!

Uutiset

Valmentava mentorointi -kirjan julkistamistilaisuus 16.8.2019

Tervetuloa Ristikangas, Ristikangas & Alatalo kirjoittaman Valmentava mentorointi -kirjan julkistamistilaisuuteen kuulemaan uutta ja raja-aidat ylittävää tietoa mentoroinnista.

Uutiset

Kirja-esittely: Mentorista tuli valmentaja

Perinteinen mielikuva mentoroinnista on, että harmaahapsinen mentori siirtää hiljaista tietoaan nuoremmalle opastettavalle. Tämä kirja on jotakin ihan muuta. Se kertoo valmentavasta mentoroinnista, jossa mentorin ja mentoroitavan suhde on tasa-arvoinen.

Uutiset

Valmentava mentorointi voi pelastaa Suomen talouden

Ei ruikuteta eikä valiteta vaan mentoroidaan toisiaan, vaativat Suomen yritysten johtajat kasvuryhmässä, jossa johtajat mentoroivat toisiaan. Miksemme mekin – jokainen! Jos haluamme, niin valmentava mentorointi voi pelastaa Suomen. Tuore “Jokainen tarvitsee mentorin” -kirja julkaistiin unelmanpäivänä 2.12.2014.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste