Kirjauutuus: Valmentava mentorointi – opas vaikuttavaan vuorovaikutukseen | BoMentis Coaching House

Kirjauutuus: Valmentava mentorointi – opas vaikuttavaan vuorovaikutukseen

Uutiset

BoMentiksen valmentajien Vesa Ristikankaan, Marjo-Riitta Ristikankaan sekä Marjut Alatalon tuore kirja on tullut juuri painosta. Kirjassa ”Valmentava mentrointi – opas tehokkaaseen vuorovaikutukseen” he syventyvät erityisesti siihen, miten organisaatioissa pystytään parantamaan kahdenvälisten keskustelujen laatua.

Kirja on jatkoa vuonna 2019 ilmestyneelle kirjalla Valmentava mentorointi. Tuore kirja sopii nimestään huolimatta myös coacheille ja esimiehille – käytännössä kaikille niille, jotka haluavat kehittää itsensä johtamista eli oman mielen ja tunteiden hallintaa sekä soveltaa valmentavaa ajattelu- ja toimintatapaa arjen kohtaamisissa.

Kirjassa on runsaasti erilaisia työkaluja. Lähes 50 työkalun myötä erilaiset yhteistyö ja vuorovaikutustilanteet saavat uutta buustia. Työkalujen avulla lukija voi vaikuttaa omaan asenteeseen, ajatteluun, tunteisiin sekä toimintaan omassa arjessaan. ¨

Kirja kutsuu lukijaa kehittämisen, oppimisen ja oivaltamisen matkalle. Valmentava ajattelu- ja toimintapa tulee todeksi, kun kohtaamishetkessä osoitetaan kiinnostusta toisesta, rakennetaan tietoisesti luottamusta sekä hyödynnetään molempien osaamista yhteisen ja yksilöllisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tutustu kirjan sisällysluetteloon täältä.

Uuden kirjan voit nyt hankkia itsellesi tai kollegallesi joko Kauppakamarikaupasta tai Kirjakaupastamme.

Asiakastarinoita

Rohkea hyppy tiimicoachaukseen

Case TAMK Proakatemia

Koulutus: Systemic Team Coach©

Kuinka tukea, valmentaa ja kehittää yhteisöjä ja tiimejä? Tanja Verho, Tampereen ammattikorkeakoulun (TAMK) yrittäjyyden yksikön Proakatemian päävalmentaja, halusi syventää osaamistaan tiimicoachingista. Proakatemian tiimivalmentamisessa systeemisyys ja systeemiajattelu ovat olleet koko ajan vahvemmin läsnä ja Tanja uskoikin saavansa Systemic Team Coach© -koulutuksesta uusia työkaluja ja näkemyksellisyyttä systeemisen otteen soveltamiseen tiimien kehittämisessä sekä verkoston rakentamista tiimien coachauksesta kiinnostuneiden kanssa.

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste