Haloo, mikä johtoryhmiä vaivaa? | BoMentis Coaching House

Haloo, mikä johtoryhmiä vaivaa?

Blogit

johtoryhmasta-tahtijoukkue-kansi-webMoni tämän lukijoista edustaa tervettä ja toimivaa johtoryhmää, jolla on kunnianhimoisena tavoitteena tehdä hyvästä paras. Se on upea tavoite. Johtoryhmästä tähtijoukkue on kirjauutuus, joka antaa varmasti eväitä jatkuvaan parantamiseen. Mutta mikä vaivaa johtoryhmiä, jotka eivät halua parantaa itseään? Ne luulevat toimivansa ”normaalisti”, kuvittelevat tekevänsä yhteistyötä ja uskovat tekevänsä parasta mahdollista tulosta.

Johtoryhmien suurin riesa on luuloterveys. Se aiheuttaa ajattelemattomuutta, joka puolestaan ruokkii johtoryhmien sisällä tuloksia nakertavia tauteja, niin sanottuja johtoryhmätauteja. Nakertajat vaikuttavat näkymättömissä, mutta vaikutukset ovat usein hyvin näkyviä ja tuntuvia. Ei niitä johtoryhmätauteja kukaan halua tahallaan aiheuttaa, mutta yhteistyö ei vain toimi ja energiaa valuu hukkaan.

Johtoryhmässä havaitaan monesti tuskallisia oireita, mutta niitä siedetään hammasta purren. Jos vaivoja jotenkin hoidetaan, niin käytetään puuduttavaa kipulääkitystä mutta tautien todellisia aiheuttajia ei yritetäkään tunnistaa tai eliminoida. Nyt tarvitaan toisenlaisia hoitotoimia!

Johtoryhmästä tähtijoukkue tarjoaa aivan uudenlaisen, laajakirjoisen antibiootin lailla vaikuttavan näkemyksen johtoryhmien parantamiseen. Kirja nostaa johtotähdeksi uuden yhteistyön ja toimii itsehoito-oppaana terveen johtoryhmän luomiseksi.  

Kuinka pitkälle teidän johtoryhmänne voisi päästä? Tämän kirjan avulla terve johtoryhmä voi aloittaa kehittymismatkan tähtijoukkueeksi saman tien. Jos sinulla taas on pienikin epäily luuloterveydestä, kannattaa kirja lukea erityisellä huolellisuudella. Johtoryhmätaudit ja yhteistyötä hidastavat voimat on hyvä tunnistaa ja hoitaa nopeasti. Kitka pienenee ja matka kohti johtotähteä alkaa. – Nyt jokaisen johtoryhmän johtajan ja jäsenen kannattaa siis tilata Johtoryhmästä tähtijoukkue!

Tutustu kirjaan täällä.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste