Yhteistyötä ja unelmointia yhdessä | BoMentis Coaching House

Yhteistyötä ja unelmointia yhdessä

Blogit
blogi

Kokoonnuimme koko BoMentiksen ydin-porukalla visioimaan tulevaisuuttamme ja yhteistyön kehittämistä kauniisiin Ellivuoren maisemiin elokuun alussa. Kaksipäiväisen tapaamisen aikana heräsi monenlaisia ajatuksia siitä, mitä me haluamme tulevaisuudessa olla. Keskustelimme myös siitä, millaisena me näemme yhteistyön tekemisen nyt ja tulevaisuudessa.

Yhteisen pohdinnan tuloksena syntyikin jos jonkinlaisia kehittämisideoita sekä myös lennokkaampia unelmia siitä, mitä yrityksemme on vuonna 2027. Yksi lennokkaimmista oli seuraava

”Kansainvälisesti tunnettu BoMentis on kasvanut noin 20 hengen yrityksestä yli 500 henkilön yritykseksi. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2025 350 milj. €. Yritys kertoo ylittävänsä 400 milj.€ rajan vuonna 2026. Se on toiminnallaan haastanut sadat yritykset huimaan kasvuun aidosti välittävän valmennusfilosofian avulla. ”

Maltillisempiakin visiohahmotelmia kuultiin. Lopulta kaikkein tärkeintä oli energia, joka yhteiseen lopputulokseen liittyi. Kun unelmia sanotaan ääneen, voi jopa olla, että tie sen toteuttamiseen löytyy. Jaettu unelma on askel eteenpäin.

Miltä työmme näyttää vuonna 2027?

Uskomme vahvasti siihen, että mitä vahvempia olemme työyhteisönä, sitä paremmin pystymme palvelemaan myös asiakkaittemme johtamis- ja yhteistyökysymyksissä. Olemme koko yli 20-vuotisen olemassaolomme ajan olleet aina valmennusalan ”suutareita”, joilla on omat kengät kunnossa. Eräs tiimiläisistämme kuvasi tilannetta nykytilan ja tulevan välillä samanlaiseksi.

”Valmentajat panostavat koko sydämellään koko tiimin kehittymiseen. Ketään ei jätetä pulaan, koska osaamme sanoittaa tunteita ja haluamme siinä kehittyä jatkuvasti.”

Kun entistä laajemmalla rintamalla kylvetään valmentavaa johtajuutta organisaatioihin, samalla myös mahdollistetaan johtotiimit ylittämään itseään. Valmentamisen tarve korostuu, kun yritykset etsivät keinoja kasvattaa liiketoimintaa ja tulosta. Muutostarve on erittäin nopeasyklistä, jolloin ne yritykset menestyvät, joiden johtamisen laatuun on panostettu.

Visiointi herättää myös tunteita ja liimaa työyhteisöä entistä tiiviimmin toisiinsa

Valmentajan tehtävissä ei pärjää pelkällä tiedolla tai teknisillä kikkailuilla. Tarvitaan heittäytymisrohkeutta ja kykyä olla tosi. Valmentajamme todella uskaltavat pistää itsensä myös naurunalaisiksi.

Milloin teidän työyhteisössänne on viimeksi puhuttu ääneen visiosta, ja siitä, mitä se käytännön arjessa tarkoittaa?

Tutustu tästä johtoryhmien ja esihenkilöiden valmennuksiimme.

Katso seuraavaksi alkavat avoimet coaching-koulutuksemme.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste