Victoria Ristikangas | BoMentis Coaching House

Victoria Ristikangas

Executive Coach

Coaching on äärimmäisen innostavaa. On palkitsevaa olla läsnä toista ihmistä varten, kuunnella häntä ja tukea häntä vaikeissakin tilanteissa.

Katso esittelyvideo

Victoria kiinnostui coachingista ja johtamisesta vanhempiensa innostuksen myötä, mutta ensimmäinen varsinainen ahaa-elämys syntyi hänen ollessaan vaihto-oppilaana Kiinassa. Kokemustensa myötä Victoria on nähnyt ja kokenut paljon hyvin erilaisia tapoja johtaa.

Hän päätti kouluttautua Systemic Business Coachiksi® ja hänellä on ICF:n coaching-sertifikaatti Associate Certified Coach (ACC). Coaching-koulutus vaikutti merkittävästi Victoria tapaan kommunikoida.

Olen koukussa coachingin voimaan ja sen mahdollisuuksiin!”

Business coachingin ihmisläheisyys ja ajatus siitä, että voi auttaa coachattavaa ajattelemaan ja kehittämään omaa toimintaansa innostaa Victoriaa.

Hän uskoo aitoon kommunikaatioon, läsnäolemiseen ja kiinnostukseen toisista ihmisistä. Nämä ovat Victorialle merkittäviä arvoja, joita hän vaalii työssään ja vapaa-ajallaan. Häntä kiehtovat erilaiset haasteet ja oman mukavuusalueen ulkopuolelle meno. Hän näkee virtuaalicoachingin mahdollisuudet ja tekee mielellään työtä asiakkaiden kanssa, jotka haluavat ottaa seuraavia askeleita kehittymisessään asiantuntijana tai esihenkilönä. Työelämässä onnistumisessa osaava coach on verraton apu, varsinkin jos haluaa kehittyä tai on ongelmatilanteissa, joita ei itse jostain syystä pysty ratkomaan. Työkielenä hän käyttää suomea, englantia ja kiinaa.

Koulutukseltaan Victoria on humanististen tieteiden kandidaatti (BA, International Relations) ja ICF-sertifioitu coach (ACC). Victoria on lisäksi sertifioitunut analyysityökalujen käyttäjä (mm. Narrative Big Five, Coaching Leadership Pulse®, Systemic Leadership Pulse©). Victoria on asunut Kiinassa ja Yhdysvalloissa ja ollut jäsenenä mm. ICF Shanghain Chapterissä. Tällä hetkellä hän suorittaa kansainvälisen talouspolitiikkan maisterin tutkintoa (VTM) Helsingin yliopistossa.

Kirjallinen tuotanto

  • Valmentava tiimin johtaminen. Systeeminen ajattelu ja yhdessäohjautuvuus onnistumistekijöinä. (& Ristikangas, Marjo-Riitta & Ristikangas, Victoria & Ristikangas, Vesa) Alma Talent. 2023, 2. painos.
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste