Kiinnostuin coachingista ja johtamisesta vanhempieni innostuksen myötä ja täten kävin Coaching Housen Systemic Business Coach® -koulutuksen vuonna 2012. Koulutuksen ensimmäisestä päivästä lähtien olen ollut koukussa coachingin voimaan ja mahdollisuuksiin. Businesscoachingin ihmisläheisyys ja ajatus siitä, että voin auttaa coachattavaa ajattelemaan ja kehittämään omaa toimintaansa innostaa minua.

Se, miten kohtelemme muita ihmisiä on elintärkeää. Läsnä oleminen ja aito kiinnostus toisista ihmisistä ovat minulle merkittäviä arvoja, joita vaalin työssäni ja vapaa-ajallani. Minua kiehtovat erilaiset haasteet ja oman mukavuusalueen ulkopuolelle meno. Näen virtuaalisen coachingin mahdollisuudet ja teen mielelläni työtä asiakkaiden kanssa, jotka haluavat ottaa seuraavat askeleet kehittymisessään asiantuntijana ja/tai esimiehenä. Työelämässä onnistumisessa osaava coach on verraton apu.

Viimeistelen parhaillani kansainvälisten suhteiden tutkintoani USA:ssa. Suoritin puolet tutkinnostani  kiinaksi Shanghaissa Fudanin yliopistossa. Lisäksi olen ICF:n sertifioima coach (ACC) sekä rytmisen voimistelun tuomari.

Työkieleni ovat suomi, englanti ja kiina.

  Victorian CV

 

Victoria Ristikangas
  victoria.ristikangas@bomentis.fi

  +358 40 5033 459


Kirjallinen tuotanto

  • Tiimin valmentaminen. Systeemisiä työkaluja valmentavan kulttuurin rakentamiseen. (Ristikangas, Marjo-Riitta & Lönnroth, Anna & Ristikangas, Vesa & Ristikangas, Victoria) 2019. Alma Talent.

Blogit