Kiinnostuin coachingista ja johtamisesta vanhempieni innostuksen myötä, mutta ensimmäinen varsinainen ahaa-elämys syntyi ollessani vaihto-oppilaana Kiinassa. Kokemusteni myötä olen nähnyt ja kokenut paljon paljon hyvin erilaisia tapoja johtaa.

Päätin kouluttautua Systemic Business Coach®iksi ja olen ICF:n sertifioima Associate Certified Coach. Coaching-koulutus on vaikuttanut tapaani kommunikoida ja olenkin koukussa coachingin voimaan ja sen mahdollisuuksiin. Business coachingin ihmisläheisyys ja ajatus siitä, että voin auttaa coachattavaa ajattelemaan ja kehittämään omaa toimintaansa innostaa minua.

Se, miten kohtelemme muita ihmisiä on elintärkeää. Läsnä oleminen ja aito kiinnostus toisista ihmisistä ovat minulle merkittäviä arvoja, joita vaalin työssäni ja vapaa-ajallani. Minua kiehtovat erilaiset haasteet ja oman mukavuusalueen ulkopuolelle meno. Näen virtuaalicoachingin mahdollisuudet ja teen mielelläni työtä asiakkaiden kanssa, jotka haluavat ottaa seuraavat askeleet kehittymisessään asiantuntijana tai esimiehenä. Työelämässä onnistumisessa osaava coach on verraton apu, varsinkin jos haluaa kehittyä tai on ongelmatilanteissa, joita ei itse jostain syystä pysty ratkomaan.

Olen ICF:n sertifioima coach (ACC) ja humanististen tieteiden kandidaatti (Bachelor of Arts). Aiemmin vietin 4 vuotta Kiinassa opiskelemassa, jolloin olin myös jäsenenä ICF Shanghain Chapterissä.

Työkieleni ovat suomi, englanti ja kiina.

  Victorian CV

Victoria Ristikangas
  victoria.ristikangas@bomentis.fi

  +358 40 5033 459


Kirjallinen tuotanto

  • Tiimin valmentaminen. Systeemisiä työkaluja valmentavan kulttuurin rakentamiseen. (Ristikangas, Marjo-Riitta & Lönnroth, Anna & Ristikangas, Vesa & Ristikangas, Victoria) 2020. Alma Talent.

Blogit