Webinaari 1.12.2023: Miksi tiimicoaching vaikuttaa? | BoMentis Coaching House

Webinaari 1.12.2023: Miksi tiimicoaching vaikuttaa?

Tapahtumat

 

Tervetuloa ajattelua herättävään webinaariin, jossa pysähdytään tiimicoachingin käytäntöjen äärelle.

Yksilöcoaching on monelle tuttu ja sen vaikuttavuutta ovat päässeet monet avainhenkilöt ja johtamisvastaavat kokemaan. Tämän hetken työtä tehdään kuitenkin koko ajan enemmän ja enemmän tiimeissä. Mitä paremmin tiimit toimivat, sitä vaikuttavampia tiimit ovat. Jos coachit ovat tähän mennessä keskittyneet yksilöiden tukemisen, tulevaisuudessa tarvitaan entistä enemmän tiimicoaching-osaamista, jolla saadaan tiimien toiminta uuteen nousuun.

Tule kuulemaan ja luomaan yhteistä ymmärrystä seuraavista teemoista:

  1. Mikä muuttuu, kun siirrymme yksilöcoachingista tiimicoachingiin?
  2. Mitkä ovat tiimicoachin ydintaidot?
  3. Miksi tiimicoaching vaikuttaa?

Webinaarin vetävät tiimicoachien kouluttajat ja johdon coachit Vesa Ristikangas, Anna Lönnroth ja Tommi Rantamäki. Anna ja Vesa ovat kokeneita johtoryhmien ja tiimien kehittäjiä. He ovat myös olleet osa kirjoittajatiimiä, joka on kirjoittanut kirjan Valmentava tiimin johtaminen. Yhdessäohjautuvuus ja systeeminen ajattelu onnistumistekijöinä -kirjan.

Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 30.11.2023. Tilaisuus on maksuton.

Vesa Ristikangas on BoMentiksen toinen perustajista. Vesa valmentanut johtajia ja johtoryhmiä kohta yli 20 vuotta ja kouluttanut Suomeen systeemisiä coacheja vuodesta 2012 lähtien. Hän on kirjoittanut useita kirjoja valmentavasta ajattelu- ja toimintatavasta. Lisäksi Vesa on sertifioitu yksilöcoach (MCC & Senior Practitioner) sekä EMCC:n akkreditoima tiimicoach (ITCA, Senior Practitioner).

Anna Lönnroth on johdon coach BoMentis Oy:ssä. Anna on sosiaalipsykologi  ja erikoistunut erityisesti tiimien ja johtoryhmien valmentamiseen. Anna on valtiotieteiden maisteri (VTM), sosiaalipsykologi, ICF-sertifioitu coach (PCC), EMCC-akkreditoitu yksilöcoach (European Individual Accreditation (EIA), Practitioner-tasolla) ja EMCC-akkreditoitu tiimicoach (Individual Team Coaching Accreditation (ITCA), Practitioner-tasolla. Anna toimii Team Coaching Gateway Facilitator:ina kansainvälisessä Global Team Coaching Institute-verkostossa (GTCI), sekä EMCC:n hallituksen jäsenenä. Verkosto luo systeemisiä tiimicoaching käytäntöjä maailmanlaajuisesti.

Tommi Rantamäki, Systemic Team Coach & Systemic Business Coach, omaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen haastavista ja monimutkaisista vuorovaikutustilanteista hyvin erilaisissa työyhteisöissä. Hän on kouluttautunut Teatteritaiteen masteriksi yhdestä Suomen haastavimmasta koulutusohjelmasta, jossa keskiössä ovat ihmisten keskinäinen vuorovaikutus ja miten siihen voi vaikuttaa.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste