Coachinghandbok årets ledarskapsbok i Sverige | BoMentis Coaching House

Coachinghandbok årets ledarskapsbok i Sverige

Uutiset

chefen som coachLena Sobels och Søren Holms bok Chefen som coach har tilldelats chefstidningen Positions pris som årets bästa ledarskapsbok.
I motiveringen lyfter man fram att det är en praktisk handbok som är direkt användbar. Det här är ingen abstrakt bok som är svår att koppla till det vardagliga arbetet. Boken riktar sig inte till professionella coacher utan till chefer som vill lära sig använda ett coachande arbetssätt i vardagen. Författarna besvarar vanliga frågor om coachning och erbjuder konkreta verktyg och övningar.
Sobel och Holm brinner för coaching och tror på människors stora potential och förmåga att utvecklas. De har lång erfarenhet av ledarskapsutbildning och ser coachande chefskap som en nyckel till att förändra arbetslivet.
BoMentis gratulerar Sobel och Holm till priset! Vi gläder oss över att coachande ledarskap väcker positiv uppmärksamhet och att ett coachande arbetssätt sprids!
Sobels och Holms bok har en finsk mostvarighet i BoMentis coacher Marjo-Riitta Ristikangas och Leni Grünbaums bok Valmentava esimies. I båda böckerna finns en tydlig praktisk inriktning och en strävan att sprida ett coachande arbets- och tänkesätt som kan frigöra energi i arbetslivet.
 
Källa

www.liber.se/Affarsbocker/Management/Chefen-som-coach/
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste