Pureva johtaminen iski yleisöön! | BoMentis Coaching House

Pureva johtaminen iski yleisöön!

Uutiset

Leadership 2012 -tapahtuma veti Finlandia-taloon suuren joukon itsensä ja johtajuutensa kehittämisestä kiinnostuneita ekonomi-, lakimies- ja tekniikan ammattilaisia. BoMentis Coaching Housen Vesa ja Marjo-Riitta Ristikangas pitivät tapahtumassa viihdyttävän esityksen purevasta johtamisesta. Puhe johtamisen ydinkysymyksistä hiipi korvakäytävien kautta ajatteluun. Intohimoista ajatusten vaihtoa herätti kysymys esimiesidentiteetistä ja todellisesta rohkeudesta kohdata johdettavia inhimillisesti. Pääsimme koskettamaan tavoitteiden ja unelmien merkitystä johtamiskeskusteluissa.

Onko Sinun esimiehesi kysynyt, mikä on Sinun suuri unelmasi tai mistä haaveilet? Tiedämme kysymättäkin useimpien vastauksen. Entä jos kuitenkin saisit osaksesi tuon kaltaisen kysymyksen, mitä vastaisit? Mitä hyvää se voisi saada aikaan sinun ja oman esimiehesi välisessä vuorovaikutuksessa? Olisivatko unesi seuraavina öinä erilaisia? Heräisitkö onnellisempana? Jos olet huolissasi siitä, ettet keksi keinoja vastata ihmisten mahdollisesti hurjiinkin toiveisiin, ole huoletta – nuo toiveet ovat olemassa, vaikka sinä et tekisi mitään. Karrikoiden voisi väittää, että hyvää ja vahvaa johtajuutta pelätään toisinaan juuri siksi, että emme tiedä mitä tapahtuu jos kohtaamme oikeasti. Lähteekö paras asiantuntijani pois, jos herätän hänet ajattelemaan omia todellisia toiveitaan? Taas voit olla huoletta – jos olet itse kulkenut unessa, ei se välttämättä ole tarttunut toisiin.

Vesa teetti ajatusleikin vaikuttavasta menneisyytemme esimiehestä. Yleistäen voisi todeta, että lähes kaikkien meidän kohdalla parhaat esimiehet ovat olleet heitä, jotka ovat tehneet meihin inhimillisellä tasolla lähtemättömän vaikutuksen, eivät niitä jotka pullistelevat nippelitiedoillaan ja substanssiosaamisellaan saatika omalla egollaan. Sellaista johtajuutta me olemme BoMentiksessa lähteneet kylvämään ja rakentamaan – toisia arvostavaa, osallistavaa ja tavoitteellista.
Arvostavaa yhteistyötä onnistumisia rakentamalla!

Bomentis Coaching Housen tiimi

Marjo-Riitta ja Vesa Ristikangas

 

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste