Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta 2.painos! | BoMentis Coaching House

Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta 2.painos!

Uutiset

Iloksemme saamme kertoa, että valmentajiemme kirjoittamasta Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta julkaistaan pian 2.painos! Julkaisun ajankohta on 27.2.2023. Voit tilata uuden painoksen ennakkoon täältä.

Miltä tiimien arki näyttäisi, jos kaikki sen jäsenet innostuisivat yhteisestä tavoitteesta ja tekisivät tuloksellista yhteistyötä?

Teos on hyvä käsikirja organisaatioihin, joissa tavoitellaan itse- ja yhteisöohjautuvia tiimejä. – Leena-Maija Otala

Valmennamme tiimeistä tähtijoukkueita

Teemme valmentavan johtajuuden kulttuurista totta – valmentava ote johtotähtenä!

Uskomme valmentavaan johtajuuteen, joka luo perustan onnistumisen kulttuurille. Valmennamme johtoryhmistä ja muista tiimeistä voittavia tähtijoukkueita, joissa jokainen ihminen voi ylittää itsensä. Osallistavissa valmennuksissamme ihmisiin iskostuu innostuneisuus, joka tuottaa parempaa tulosta, sillä innostuneet ihmiset ovat sitoutuneempia ja saavat aikaan enemmän.

Tutustu valmennuspalveluihimme täällä.

Tutustu kirjaan!

Kirjanäyte: Valmentava tiimin johtaminen

Valmentava tiimien johtamisen taito on tämän päivän organisaation menestystekijä. Valmentava johtamiskulttuuri toteutuu, kun johtamisvastuulliset oivaltavat valmentavaan ajatteluun liittyvän ajattelutavan muutoksen sekä tarpeen jatkuvalle kasvulle ja kehittymiselle. Yksilökeskeisen johtamiskulttuurin tavat eivät enää yksistään riitä, vaan tarvitaan tietotaitoa siitä, miten tiimiä johdetaan.

Lataa näyte

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste