Ystävillä on merkitystä | BoMentis Coaching House

Ystävillä on merkitystä

Uutiset

Kollegani Victoria keskusteli kanssani ystävänpäivästä. Kun aloin miettimään kysymystä: ”Mitä merkitystä ystävänpäivällä ja ystävillä on minulle?” tuli minulle mieleen viisi asiaa, jotka haluan jakaa tänään teidän kanssanne ystävänpäivän kunniaksi.

  1. Ystävät ovat äärimmäisen tärkeä osa elämääni.
  2. Ystäville voin puhua kaikista asioista.
  3. Heidän kanssaan voin pitää hauskaa.
  4. Ystävät auttavat.
  5. Elämä ilman ystäviä olisi tylsää ja todellakin aivan liian yksinkertaista.

Esimerkki ystävien tärkeydestä:

Pelaan jalkapalloa Hongassa. Viime kesän alussa minulta meni käsi pahasti poikki pelissä.

Loukkaantuminen masensi minua, koska mietin, että tulevasta kesästä ei tulisi mitään. Menettäisin kaikkea hauskaa poikkimenneen käden vuoksi. En pystyisi uimaan enkä tekemään oikeastaan mitään muutakaan hauskaa koko kesänä!

Loukkaantuneena ystävien tuki tulee vielä enemmän tarpeeseen, koska huomasin, etten pärjääkään ilman heitä. Ystävien tsempit tuntuivat mieltä lämmittäviltä ja elintärkeiltä. Yksi konkreettinen esimerkki erään ystäväni tuesta näkyi ollessamme hänen mökillään. Olin pesemässä hiuksiani ja se tuotti minulle vaikeuksia, ystäväni huomasi sen eikä aikaakaan, kun hän tarjoutui auttamaan. Olin otettu ja omasta mielestäni se oli hieno ele.

Kun muistelen kesää nyt, loppujen lopuksi en enää miettinyt kättäni, sillä vietin hauskaa aikaa ystävieni kanssa!

Mielestäni ystäviä tulisi muistaa vuoden jokaisena päivänä, eikä ainoastaan ystävänpäivänä. Ystävänpäivä ei sinällään muuta päiväni kulkua, mutta ystävät ovat erittäin tärkeitä ja on valtavan merkittävää, että ystäviä löytyy.


Hyvää ystävänpäivää!
Toivottaa Miikka Ovaskainen

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste