Alumnitapaaminen 15.10.2020: Happinaamari ensin itselle | BoMentis Coaching House

Alumnitapaaminen 15.10.2020: Happinaamari ensin itselle

Tapahtumat

Happinaamari ensin itselle – menestys pohjautuu hyvinvointiin

Jotta coach voi onnistua työssään, on hänen huolehdittava omasta jaksamisestaan ja hyvinvoinnistaan. Kuinka pitää coachina huolta omasta tärkeimmästä työkalustaan eli itsestään? Entä kuinka tunnistaa kuormitustekijöitä ja työstää niitä? Miten ammatillinen kehittyminen ja jatkuva oppiminen linkittyvät omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen? Tule mukaan virtuaaliseen alumnitapaamiseen, jossa Marjut Alatalo sekä Peter Peitsalo keskusteluttavat meitä siitä, kuinka ylläpitää omaa työkykyään.

Tilaisuus järjestetään Zoomilla torstaina 15.10.2020 klo: 17.00-19.00.

Tilaisuus on tarkoitettu avointen koulutusten (Systemic Business Coach, Systemic Mentor Coach, Systemic Team Coach, Valmentava esimies ym.) käyneille.

Ilmoittaudu mukaan!

No show -käytäntö
Järjestämämme tilaisuudet ovat arvostettuja ja useimpiin tapahtumiimme on ilmoittautumislistalla jonoa. Jotta mahdollisimman moni tilaisuuksista kiinnostunut henkilö saa mahdollisuuden osallistua, on tärkeää, että mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tästä johtuen, jokaisesta peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta lähetetään ilmoittautuneelle 30 € suuruinen no show -lasku. Lasku lähetetään, mikäli osallistumista ei ole peruutettu viimeistään kaksi päivää ennen tilaisuuden alkua.
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste