Jotta yksilöt voisivat ylittää itsensä – myös virtuaalisesti | BoMentis Coaching House

Jotta yksilöt voisivat ylittää itsensä – myös virtuaalisesti

Uutiset

Covid-19 viruksen leviämiseen liittyy tällä hetkellä paljon kysymysmerkkejä. Miten laajalti virus lamauttaa yhteiskunnan toiminnan? Kuinka kauan poikkeustila kestää? Miten selviämme? Karanteenit, koulujen sulkemiset ja erilaisten uhkakuvien maalailut herättävät epätietoisuutta ja pelkoja. Olemme tilanteessa, josta normaali arki on hetkellisesti kaukana. On luonnollista olla huolissaan läheisistään ja erityisesti riskiryhmiin kuuluvista henkilöistä. 

Me BoMentis Coaching Housessa jaamme teidän kanssanne samoja huolia. Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että elämä jatkuu, sillä onneksi virus ei pysäytä inhimillistä tarvettamme oppia ja kehittyä ihmisten johtajina, ammattilaisina ja ihmisinä.

Huolimatta mollivoittoisesta tilanteesta, haluamme omalta osaltamme olla välittämässä hyvää mieltä (BoMentis = bonus + mentis » hyvät mielet). Käytännössä se tarkoittaa sitä, että olemme valjastaneet valmennustiimimme aktivoimaan oppimista ja yhteistä oivaltamista virtuaalisten valmennusten myötä.

  1. Organisaatiokohtaiset virtuaalivalmennuksemme valmentavasta johtamisotteesta. Mukautamme osallistavat valmennuksemme virtuaalisesti toteutettaviksi kokonaisuuksiksi hyödyntäen mm. Teams ja Zoom-videokonferenssipalveluja. Valmentajamme ohjaavat prosessia yhteisesti sovittuina aikoina. Kysy lisää Anna Lönnrothilta.
  2. Yksilöllisiä taitoja virtuaalisesti johtamis- ja vaikuttamistyön arkeen. Valmennuksemme joustavat tilanteen ja tarpeen mukaan: on etänä toteutettavia itsenäisiä osuuksia sekä valmentajavetoisia moduuleita. Kysy lisää Peter Peitsalolta.
  3. Virtuaaliosaamista tarvitaan nyt kipeämmin kuin koskaan ennen. Järjestämme Innostava faslitaattori ja Fasilitoinnin velho –ohjelmia intensiivisinä toteutuksina. Kysy lisää Marjut Alatalolta.

Poikkeusjärjestelyt BoMentiksessa ovat voimassa toistaiseksi. Sillä aikaa pidämme erityisen hyvin huolta mm. käsihygieniastamme. Haluamme muistuttaa teitä, että on tärkeää jäädä herkästi kotiin, pestä huolellisesti käsiä ja ottaa rauhallisesti. Lisäksi suosittelemme, että kannattaa seurata vain sellaisia kanavia, jotka tuovat hyvää fiilistä ja asiallista informaatiota. Vielä on hyvä muistaa pitää hyvää huolta läheisistä, perheestä ja ystävistä.

Ole läsnä, kiinnostunut ja kysy mitä kuuluu ja miten voit?

Jotta yksilöt ja tiimit voisivat ylittää itsensä – myös virtuaalisesti.

BoMentis-tiimi
Anna, Heidi, Marjo-Riitta, Marjut, Peter, Rafael-ElielJenni, Jason, Carola, Rasmus, Riikka, Vesa ja Victoria

Asiakastarinoita

Johtoryhmä hyvästä paremmaksi

Case Lindström

Valmennus: Johtoryhmävalmennus

”Vaikka meillä ei mitään klikkejä ole ollutkaan, niin jotain lukkoja on nyt aukaistu. Ja vaikka meillä on ollut avoin, keskusteleva ja jopa vaikeita asioita on pystytty nostaa pöydälle aikaisemminkin, niin nyt on avoimuutta vielä enemmän ja vielä helpommin pystytään puhumaan hankalia asioita. Eli aikamoinen eteenpäinmeno tiiminä. Ja se on minulle tärkeää!” Petri Luukkonen, Kaakkois-Suomen liiketoimintayksikön johtaja, Lindström Oy

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste