Ajanvaraus | BoMentis Coaching House

Ajanvaraus

Johtoryhmän sparraus

Mikäli haluat sparrailla tilannettasi, luonnollisesti ensin maksutta niin varaa henkilökohtainen johtoryhmän virtuaalinen sparrausaika alla olevasta valikosta. Yhteisen ajan myötä saat mahdollisuuden keskustella johtoryhmävalmentajan kanssa sinua mietityttävistä asioista, liittyen esimerkiksi johtoryhmätyöskentelyyn, etäjohtamisen kehittämiseen, yhteisen tavoitteen kirkastamiseen tai yhteistyön parantamiseen.

Voit valita oman valmentajan valikosta. Maksuttoman henkilökohtaisen sparrausajan kesto on 30 minuuttia. Tutustu johtoryhmävalmennuksiimme.

Yksilöcoaching

Mikäli mietit coaching-taitojen opiskelua tai haluat sertifioitua, niin sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus koeponnistaa Systemic Business Coach® -koulutusta maksutta ja ilman sitoutumista. Varaa henkilökohtainen aika alla olevasta valikosta. Yhteisen ajan myötä saat mahdollisuuden päästä testaamaan yhtä systeemisen coachingin työkaluista 

Voit valita oman valmentajan valikosta. Maksuttoman henkilökohtaisen ajan kesto on 30 minuuttia.

 

Tutustu valmentajiimme

Asiakastarinoita

Johtoryhmävalmentaja haastaa virtuaalisestikin

Case Aitomation Oy

Valmennus: Johtoryhmävalmennus

Virtuaalisesti toteutettu johtoryhmävalmennuksemme toteutui erinomaisesti. Mahtavaa Vesa Ristikankaassa valmentajana on se, että hän ei päästä helpolla. Hän oli koko ajan johtoryhmän pulssilla. Haastoi ja puski meitä puhumaan niistä asioista, joista meidän pitääkin puhua. Sama toteutui virtuaalisesti ja kasvotusten toteutetussa valmennuksessa. Kiitos!

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste