Varaa aika valmentajalle | BoMentis Coaching House

Ajanvaraus

Johtoryhmän kehittäminen

Mikäli haluat sparrailla johtoryhmäsi kehittämistarvetta kokeneen johtoryhmävalmentajan kanssa, varaa virtuaalinen sparrausaika alla olevalla lomakkeella. Yhteisen ajan myötä saat mahdollisuuden keskustella johtoryhmävalmentajan kanssa eri näkökulmista johtoryhmän nykytilanteesta sekä miettiä mahdollisia ratkaisuja johtoryhmätyöskentelyn kehittämiseksi. Tyypillisesti haasteet liittyvät yhteistyön parantamiseen, yhteisiin tavoitteisiin sitoutumiseen tai erilaisten ryhmädynaamisten ilmiöiden taklaamiseen. Tutustu johtoryhmävalmennuksiimme.

Kohti ammattimaista coachia

Mikäli mietit coaching-taitojen opiskelua tai haluat sertifioitua ammatticoachiksi, sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada kokemus Systemic Business Coach® -koulutuksesta ja pohtia omaa motivaatiota lähteä mukaan koulutukseen.  Varaa henkilökohtainen (yksilöcoaching)aika alla olevasta valikosta. Yhteisen ajan myötä saat mahdollisuuden päästä testaamaan yhtä systeemisen coachingin työkaluista.

Tiimicoachina kehittyminen

Etsitkö ratkaisua tiimisi haasteisiin? Haluatko viedä tiimien valmentamisen taitosi uudelle tasolle? Systemic Team Coach© -koulutuksemme on ainutlaatuinen coaching-koulutus niin Suomessa kuin koko maailmassa, ja Suomen ensimmäinen laatupalkinnolla palkittu EMCC:n koulutus. Varaa henkilökohtainen aika alta, jutellaan lisää koulutuksen hyödyistä sinulle.

Näin varaat ajan

Varaa maksuton sparrausaika täyttämällä oheinen lomake. Voit halutessasi valita oman valmentajan valikosta sekä toivoa sopivaa ajankohtaa. Maksuttoman henkilökohtaisen ajan kesto on 30 minuuttia.

Lomakkeen lähetettyäsi saat meiltä ehdotuksen yhteisestä ajasta tai vahvistuksen omalle ehdotuksellesi.

Varaa aika

Voit varata maksuttoman 30 minuutin ajan johdon sparraukseen tai yksilö- /tiimicoachingiin liittyen.
Voit halutessasi valita tästä valmentajan, jolta toivot yhteistä aikaa.
Voit kertoa tässä ehdotuksesi sopivasta ajasta tai muita mielessäsi olevia kysymyksiä. Olemme sinuun yhteydessä sopivaan aikaan liittyen mahdollisimman pian.

Tutustu sparrausaikaa tarjoaviin valmentajiimme

Asiakastarinoita

Johtoryhmävalmentaja haastaa virtuaalisestikin

Case Aitomation Oy

Valmennus: Johtoryhmävalmennus

Virtuaalisesti toteutettu johtoryhmävalmennuksemme toteutui erinomaisesti. Mahtavaa Vesa Ristikankaassa valmentajana on se, että hän ei päästä helpolla. Hän oli koko ajan johtoryhmän pulssilla. Haastoi ja puski meitä puhumaan niistä asioista, joista meidän pitääkin puhua. Sama toteutui virtuaalisesti ja kasvotusten toteutetussa valmennuksessa. Kiitos!

Lue lisää

Kaikki asiakastarinat
Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste