Ajankohtaista | BoMentis Coaching House

Blogikirjoitukset avainsanalla: tiimicoaching

Blogit
blogi

Tiimicoachingilla rakennetaan onnistumisia!

Kaikkialla missä ihmiset toimivat yhdessä, esiintyy aika ajoin näkemyseroja ja ristiriitoja, koska se kuuluu ihmisyhteisöihin. Mutta toimivassa tiimissä on tavat puhua luottavaisin mielin myös hankalista ja mieltä painavista asioista. Lue, miten tiimicoachingilla voidaan kehittää avointa vuorovaikutusta ja keskustelukulttuuria.

Uutiset

Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta 3.painos!

Iloksemme saamme kertoa, että valmentajiemme kirjoittamasta Valmentava tiimin johtaminen -kirjasta on julkaistu 3. painos (2024)! Valmentava johtaminen ei ole enää vain trendisana, vaan se on muuttunut yhä tärkeämmäksi ja pysyvämmäksi osaksi nykyaikaista johtamiskulttuuria – myös tiimeissä.

Uutiset

Systemic Team coach© on nyt Suomen ensimmäinen sekä ICF:n että EMCC:n akkreditoima tiimicoachingin koulutusohjelma

Systemic Team Coach© -koulutuksellemme on myönnetty uutena laadun osoituksena kansainvälisen International Coaching Federationin (ICF) team coaching -akkreditointi (AATC = Advanced Accreditation in Team Coaching).   

Tapahtumat

Webinaari: 7.6.2024 Tiimicoaching vaikuttaa

Suosittu webinaarimme tiimicoachingin teemasta saa jälleen toivottua jatkoa! Tule kuulemaan ja luomaan yhteistä ymmärrystä mm. siitä, mikä muuttuu, kun siirrymme yksilöcoachingista tiimicoachingiin? Lisäksi kuulet, mitä ovat tiimicoachingin ydintaidot ja opit, miksi tiimicoaching vaikuttaa.

Tapahtumat

Webinaari 20.3.2024: Kohti tiimicoach-akkreditointia

Kerromme käytännöt, miten sinä, Systemic Team Coach© -koulutuksen käynyt, pystyt halutessasi hankkia itsellesi EMCC:n tiimicoach-akkreditoinnin Practitioner-tasolla.

Uutiset

Pro Coaching tunnustus 2023 jaetaan Vesa Ristikankaalle

Iloksemme saamme kertoa, että Pro Coaching tunnustus ammattimaisen coachingin pitkäjänteisestä ja systemaattisesta edistämisestä jaetaan vuonna 2023 valmentajallemme Vesa Ristikankaalle.

Tapahtumat

Webinaari 1.12.2023: Miksi tiimicoaching vaikuttaa?

Tervetuloa joulukuun webinaariin 1.12.2023, jossa pysähdymme jälleen tiimicoachingin äärelle

Tapahtumat

Webinaari 25.10.2023: Tiimicoaching vaikuttaa

Sysksyn webinaarit jatkuvat tiimicoaching-teeman äärellä. Tervetuloa ajattelua herättävään webinaariin, jonka vetävät Anna Lönnroth ja Vesa Ristikangas.

Tapahtumat

Webinaari 8.8.2023: Tiimicoaching vaikuttaa

Tervetuloa tiistaina 8.elokuuta ajattelua herättävään webinaariin, jossa pysähdytään tiimicoachingin käytäntöjen äärelle.

Uutiset

Suomen ensimmäinen laatupalkittu tiimicoach-koulutus!

Viime viikon lopussa, 7.6.2023 saimme tiedon siitä, että vuoden vaihteessa työstetty akkreditointihakemuksemme Suomen ensimmäisestä EMCC:n tiimicoaching-ohjelmasta, Systemic Team Coach©, on hyväksytty. Antoisan ja monipolvisen prosessin jälkeen EMCC:n laatupalkinto, TCQA eli Team Coaching Quality Award, on hyväksytty Practitioner-tasolla.

Blogit
blogi

Mitä hyötyä on tiimicoaching työnohjauksesta?

Kun kysytään, mitä hyötyä on tiimicoaching työnohjauksesta, ajatus kääntyy ensimmäiseksi coachin oman osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen. Kun luotettavassa ympäristössä pääsee reflektoimaan omaa toimintaansa, on avoin uusille tavoille katsoa asioita.

Blogit
blogi

Joukkueeksi kasvaminen sattuu

Joukkue muodostuu yksilöistä, jotka työskentelevät yhdessä yhteisen tavoitteen eteen. Ei siis auta, vaikka kasassa olisi monta taitavaa yksilöä, jos nämä yksilöt eivät muodosta yhteenkuuluvaa tiimiä.

Uutiset

BoMentis, Coaching House kansainvälisen tiimicoaching-koulutuksen kouluttajana

Omien suomenkielisten tiimicoach-koulutustemme lisäksi suosittelemme sinulle kansainvälisiä ohjelmia, joissa mukana on myös omia osaajiamme. Yli 10 vuotinen yhteistyö Prof. David Clutterbuckin kanssa tarjoaa mahdollisuuden sinulle osallistua myös englanniksi toteutettaviin ohjelmiin.

Blogit
blogi

Tiimicoachingilla tehoa oppimiseen

Yrityksissä panostetaan paljon esihenkilötaitojen kehittämiseen, järjestetään koulutuksia, jaetaan tietoa ja luodaan toimintaa tukevia malleja ja ohjeistuksia. Miksi koulutukseen käytetyt investoinnit kuitenkin usein näkyvät vain kulueränä tuloslaskelmassa, vailla todellista vaikutusta käytännön toimintatapoihin?

Blogit
blogi

Tiimityöllä aina onnistumisia – ei ikinä takapakkeja

Tiimityökin on toteutettavissa, kunhan vain ensin ymmärtäisimme mitä se on. Organisaatiossa oletetaan, että kun ilmoitetaan, että nyt teemme tiimityötä, niin ihmiset alkavat sitä toteuttamaan.

Blogit
blogi

Tiimicoaching tulevaisuuden kehittämistapa

Tiimicoaching on vahvistumassa yhdeksi vaikuttavimmista tiimien kehittämismenetelmistä. Se on myös yksi nopeimmin kasvavista coachingin aloista tällä hetkellä.

Blogit
video

Miten kehittyä valmentavaksi tiimin johtajaksi?

Videolla johdon valmentajat Hannele Haapio ja Virpi takala keskustelevat siitä, miten tiimin johtaminen ja esihenkilötyö muuttuu, kun siirrytään perinteisestä johtajuudesta valmentavaksi tiimin johtajaksi tai esihenkilöksi.

Uutiset

Tee valmentavasta johtajuuskulttuurista totta

Lähde kehittämään valmentavaa otetta arjessasi suositun coaching-työkalun, Pilarikortti-pakan® avulla!

Blogit
video

Hanki itsellesi Team Coachin taidot ja pätevyys

Videolla Executive Coach Peter Peitsalo haastattelee koulutuksen käynyttä Virpi Takalaa. Systemic Team Coach© -koulutuksemme on monipuolinen ja vaikuttava yhdistelmä käytännön tekemistä ja teoriaa

Blogit

Podcast: Tiimicoachingoppeja maailmalta

Executive coachit Vesa Ristikangas ja Peter Peitsalo ovat systeemisten tiimicoachien kouluttajia GTCI:n järjestämässä kansainvälisessä koulutuksessa.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Tietosuojaseloste